Viihdettä koko rahalla – kultakypärät ottivat roolia Hakametsässä

Tappara tekee 1-1 maalin 1:28
Kiekko rystylle ja häkkiin: kultakypärä Anton Levtchi veivasi Tapparan tasoituksen.

Tappara ja HIFK taistelevat paremmuudestaan torstaina jääkiekon SM-liigassa jatkoajalla.

Maksaneet katsojat saavat viihdettä koko rahan edestä, kun varsinainen peliaika päättyi Hakametsässä 1–1-lukemin ja edessä ovat jatkot. Tappara pääsee aloittamaan sen ylivoimalla, koska HIFK:n Juha Jääskän maila osui varsinaisen peliajan viime sekunnilla Tapparan Joona Luotoa verisesti kasvoihin.

Varsinaisella peliajalla maalinteossa säkenöivät joukkueidensa parhaat pistemiehet. HIFK:n kultakypärä Olli Palola ujutti helsinkiläisvieraat johtoon Jere Innalan komean esityön jälkeen jo 1.39 minuutin pelin jälkeen maalin edustalta.

HIFK tekee 0-1 maalin 1:22
Olli Palola ujutti pikavauhtia HIFK:n johtoon.

Tapparan kauden pistekärki Anton Levtchi veivaili kirvesrinnat puolestaan tasoihin toisessa erässä, niin ikään luukulta iskemällään näyttävällä osumalla (video jutun ylälaidassa).

Joukkueet tahkosivat kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisensa viikko sitten torstaina Helsingissä. HIFK juhli tuolloin lukemin 4–2. HIFK pelasi eilenkin Hakametsässä, tuloksena 2–3-tappio Ilvekselle voittomaalikilpailun jälkeen.