Video: Mies istutti elävän korvan käteensä - aikoo kytkeä sen nettiin

Erikoinen artisti on istuttanut käsivarteensa korvan Australiassa.

Kyseessä on todellinen elävä korvalehti, joka sojottaa miehen kädessä. Korvalehden rakentamiseksi tehtiin erillinen tukiranka, jonka avulla elävä kudos on päässyt muodostumaan korvan muotoiseksi.

-Korva on nyt pitkälti osa kättäni ja sillä on oma verenkierto, taiteilijanimeä Stelarc käyttävä mies toteaa ABC News Australialle.

Stelarc on jo pitkään haaveillut muuttavansa itsensä kuuntelulaitteeksi. Hän sai idean jo vuonna 1996. Tästä kului puolestaan kymmenen vuotta, ennen kuin hän löysi operaatioon suostuvaiset lääkärit.

Tarkoituksena on, että Stelarcin kolmas korva lähettää maailmanlaajuisesti eteenpäin kaiken mitä hän kuulee. Hän aikookin varustaa "käsikorvansa" nettiyhteydellä ja pienellä mikrofonilla tätä tarkoitusta varten.

-Tämä korva ei ole minua varten. Minulla on kaksi omaa korvaa, joilla kuunnella. Tämä korva on kuuntelulaite eri paikoissa asuvia ihmisiä varten, Stelarc toteaa kolmannesta korvastaan.

Stelarc toteaa, että missä tahansa hän on, niin siellä myös hänen kuulijansa ovat - 24/7. Stelarc aikoo hyödyntää myös GPS-teknologiaa, jotta ihmiset voivat paikantaa missä hän korvansa kanssa kulkee.

Mikrofonia on jo kokeiltu onnistuneesti, mutta se piti poistaa tulehduksen takia. Nyt toivotaan, että ongelmia ei tule toisella yrityksellä.

Stelarc työskentelee Curtinin Yliopistossa, Alternate Anatomies Laboratoriossa. Hän kertoo projektinsa olevan merkki siitä, mitä on tulossa teknologian saralla. 

Lue myös:

    Uusimmat