Mainos

VIDEO: Kissa karkasi lentokentällä, mutta löytyi somen avulla: "Paras ystäväni"

Argentiinalainen nainen kadotti lemmikkikissansa valtavalla lentokentällä Meksikossa, kun kissa pääsi livahtamaan kuljetushäkistään. Kissa löytyi neljän päivän jälkeen – sosiaalisen median avulla.

Argentiinalainen Vanessa Subigaray oli lentämässä Cancúnin lentokentältä Mexico Cityn kautta Argentiinaan kahden kissansa kanssa. Mexico Cityyn saapui kuitenkin vain yksi kissa häkissään sekä toinen tyhjä kuljetushäkki. Cancúnin kentän turvakameroista saatiin selville, että toinen kissa, Amberiksi nimetty, oli päässyt ulos häkistään ja juoksi karkuun juuri ennen lastausta koneeseen.

Vanessa pyysi etsintäapua sosiaalisen median kautta, jossa kymmenet ihmiset alkoivat heti jakamaan kadonneen kissan kuvaa. Neljän päivän jälkeen kissa löytyi jostakin lentokentän nurkasta.

– Ensimmäiseen 34 tuntiin en nukkunut ollenkaan. Amber on ollut minun paras ystäväni siitä saakka kun aloitin elämääni Meksikossa. Totuus on, että kissa on minun perheeni, en voi elää ilman sitä, kiitollinen ja onnellinen Vanessa sanoi.

Vanessa on nyt muuttanut kissoineen Argentiinaan. Eläinlääkärin mukaan Amber-kissa selvisi karkumatkastaan lievällä nestehukalla. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.