VIDEO: BB-Joonas: Arvasin Andten voiton ensimmäisestä päivästä lähtien

BB:n kymmenennen tuotantokauden kilpailijat Pertti, Jussi K ja Joonas pohtivat talon tapahtumia ja voittajan selviämistä MTV:n haastattelussa.

MTV.fi tapasi Big Brother -kauden jälkeen talosta poistuneita asukkaita finaalin jälkeisenä lauantaina. Jussi K, Pertti ja Joonas toteavat kaikki valvoneensa edellisen yön jännittyneinä. Puhelin on pitänyt miehiä varattuna koko yön ajan.

Kaikkien kolmen mielestä voitto meni oikealle henkilölle. Miehet vakuuttavat olevansa iloisia voittajan puolesta.

– Osasin arvata sen ensimmäisestä päivästä lähtien, Joonas sanoo.

– Kyllä Andte ihan selkeästi oli kansan mieleen. Sympaattinen kaveri, Pertti pohtii.

"Nyt voi ottaa lungisti"

Kolmikko arvioi myös, mitä olisivat voineet tehdä toisin BB-talossa. Pertin mielestä hänen ja Jussi K:n kohdalla merkittävä tekijä oli se, että he saapuivat taloon myöhemmin kuin muut.

– Jos oltaisiin oltu alusta asti mukana, olisi varmaan oltu paremmin mukana kuvioissa. Hypättiin vähän takasuoralla mukaan kyytiin, Pertti pohtii.

– Olisi varmaan pitänyt nakella enemmän purkkia, Joonas vitsailee väliin.

Kolmikko pohtii videolla myös kilpailijoiden jakautumista finaaliviikolla kahteen leiriin. Kaikesta talossa tapahtuneesta huolimatta miehet ovat hyvillä mielin lähdössä yhdessä juhlimaan muiden asukkaiden kanssa vielä samana iltana.

– Ei tässä kukaan mitään kaunaa kanna. Tämähän on ollut peliä ja jokainen on heittäytynyt omalla tavallaan, Pertti perustelee.

– Niinpä, nyt on BB pelattu ja voi ottaa vaan ihan lungisti ja olla oma itsensä, Jussi K päättää.

Katso koko haastattelu videolta! 

Lue myös:

    Uusimmat