Andy möhläsi muuttaessaan 48 vuotta sitten – nyt brittikirjastoon saapui yllättävä postipaketti: "Tämän täytyy olla ennätys"

Järvenpään kaupunginkirjastoon iski vandaali, joka liimaili kirjoihin tarrasilmiä 0:20
Järvenpään kaupunginkirjaston Facebook-julkaisu sai monet naurunpuuskan valtaan. Kirjastoon oli iskenyt vandaali, joka oli koristanut kirjoja tarrasilmillä!

Pelkällä etunimellään esittäytynyt Andy palautti kirjastoon kirjoja 48 vuotta myöhässä.

Brittikirjaston postiluukusta kolahti melkoinen yllätys, kun joku päätti palauttaa kirjoja kirjastoon 48 vuotta myöhässä. The Basingstoke Discovery Center -keskus jakoi kuvan postipaketista sosiaalisessa mediassa, kertoo UPI.

Kirjastoon saapui kaksi kirjaa 48 vuotta myöhässä

Kirjaston saamassa paketissa oli kaksi juna-aiheista teosta, muun muassa Tuomas Veturi -aiheinen lastenkirja. Kirjojen mukana oli anteeksipyyntöviesti.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Otimme nämä vahingossa mukaamme, kun muutimme Basingstokesta vuonna 1972. Olkaa kilttejä, hyväksykää anteeksipyyntöni sen suhteen, että palautan nämä myöhässä, kirjeessä todettiin.

Viestin oli allekirjoittanut "Andy".

"Viestisi todella sai meidät hymyilemään"

Kirjasto ei kantanut kaunaa, vaan kiitteli sen sijaan teosten palauttajaa.

– Tämän täytyy olla ennätys, kirjasto veisteli Facebookissa.

– Viestisi todella sai meidät hymyilemään ja meistä oli ihanaa katsella kirjoja.

Ei joudu maksamaan kymppitonnin myöhästymismaksuja

Kirjasto myös huomautti, että Andyn kannalta on onnekasta, että kirjasto on keskeyttänyt myöhästymismaksujen keräämisen koronaviruspandemian takia. Kirjaston laskujen mukaan 48 vuotta karkuteillä olleisiin teoksiin olisi kertynyt maksuja  jo yli kymppitonnin edestä!

Lue myös:

    Uusimmat