Mainos

Verikoruja Angelina Jolien kanssa pitänyt Billy Bob Thornton avautuu erosta: "Halusimme molemmat kulkea elämässä eri polkuja"

Näyttelijä Billy Bob Thornton avautui ajastaan Angelina Jolien kanssa.

Angelina Jolien kanssa vuodesta 2000 vuoteen 2003 naimisissa ollut Billy Bob Thornton muistelee näyttelijätähden kanssa viettämäänsä aikaa hyvillä mielin. Kaksikko on yhä tänäkin päivänä hyvissä väleissä.

– Angie on yhä hyvä ystäväni ja hän on hieno ihminen, joka on tehnyt elämässään paljon. Hän tekee elokuvia, jotka ovat hänelle tärkeitä, menestyvät ne tai ei. Hän tekee yhä asioita, jotka ovat hänelle tärkeitä ja kunnioitan häntä sen vuoksi, Thornton sanoi ex-vaimostaan HFPA in Conversation podcastissa.

Jolien ja Thorntonin liitto oli kovassa mediamyllytyksessä, Thorntonin mukaan useita asioita liioiteltiin juorulehtien sivuilla. Varsinkin uutisointi hänen ja Jolien pitämien kaulakorujen ympärillä meni Thorntonin mielestä liioittelun puolelle. Molemmilla oli kaulakorussaan pieni pullo, joka sisälsi kumppanin verta.

– Kaulakorut olivat hyvin yksinkertainen asia. Ideana oli tehdä kynällä pieni reikä sormeen, valuttaa hieman verta pulloihin ja pitää koruja kaulassa, kun olemme kaukana toisistamme. Kun asia tuli esiin lehdistössä, kuulosti siltä kuin olisimme kantaneet ämpärillisiä toistemme verta kaulassamme, näyttelijä päivitteli.

Thronton on tehnyt pitkän uran Hollywoodissa, mutta ei sanojensa mukaan viihdy rikkaiden ja menestyneiden ihmisten seurassa. Erilaiset elämäntavat olivatkin hänen mukaansa pääsyy siihen, miksi liitto Jolien kanssa lopulta kaatui.

– Hän elää globaalia elämäntyyliä ja minä avaran paikan kammon värittämää elämäntyyliä, Thornton naureskeli.

– Se on varmaan ainoa syy, jonka vuoksi emme ole yhä yhdessä. Halusimme molemmat kulkea elämässä eri polkuja.

Thornton on ollut pitkään naimisissa Connie Anglandin kanssa. Heillä on yhteinen, 13-vuotias tytär. Jolie oli vuodesta 2003 yhdessä Brad Pittin kanssa kaksikon tavattua Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa. Pariskunnan suhde tuli päätökseen vuonna 2016.

Lähde: People

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.