Veikkaus paljastaa: Potti ja Tuplapotti -hedelmäpelien legendaariset ominaisuudet tekevät paluun! Tällä kikalla voit voittaa hunajaiset 500 euroa

Uutuuspeli tuo legendaarisista hedelmäpeleistä tutut ominaisuudet takaisin 0:54

Legendaarisista Potti ja Tuplapotti -hedelmäpeleistä tutut ominaisuudet tekevät paluun Veikkauksen peliautomaatteihin ympäri Suomen uuden Hottipotti -rahapelin myötä ensi tiistaina.

VIDEO: Muistatko vielä hedelmäpelien vangitsevan pelimusiikin? Kuuntele yllä olevalta videolta!

– Pelin tunnelma on retrohenkinen ja siinä on elementtejä vanhoista hedelmäpeleistä kuten pelimusiikki ja tutut hedelmät. Lisäksi peli on suhteellisen yksinkertainen ja siinä on viisi pelilinjaa, Veikkauksen pelituottaja Joonas Tirkkonen kertoo.

Euron panoksella pelistä voi voittaa 100 euroa, kahden euron panoksella 200 euroa. Tuttujen tuplausominaisuuksien kruunun ja klaavan lisäksi pelissä on uutuutena 15-kertainen tuplausominaisuus nimeltä timantti.

Hunajainen 500 euron voitto

Tuplausominaisuuksien avulla peliautomaatista voi voittaa jopa 500 euroa. Pelituottaja paljastaa MTV Digille, miten tähän hunajaiseen summaan voidaan päästä käsiksi.

– Yhdellä eurolla voidaan päästä lähes 500 euron voittoon, jos timantti osuu kaksi kertaa kohdilleen tai pelaaja onnistuu kruunalla tai klaavalla tuplaamaan voittonsa peräkkäin aina 500 euroon asti, Tirkkonen paljastaa.

Timantti-ominaisuudella päävoittoa voidaan havitella 2,2 euron voitolla. Jos kyseisen summan tuplaa kaksi kertaa 15-kertaiseksi, odottaa pelaajaa 495 euron voitto.

Toinen mahdollisuus päästä lähelle pääpottia on tuplata voittoaan kruunalla tai klaavalla. Yksi keino on esimerkiksi yrittää 15-kertaistaa timantti-ominaisuudella koneesta saatu 16 euron voitto 240 euroon. Tämän jälkeen kruunalla tai klaavalla voittosumman voi yrittää tuplata 480 euroon.

Lue myös:

    Uusimmat