Varattujen deittisivuston tilastot paljastavat, että pettäminen on todennäköisempää kesällä – tässäkö syy?

1:35

Varattujen deittisivusto paljastaa, että ihmiset sortuvat pettämään todennäköisemmin kesällä. 

Jos pettämisessä ei ole kyse seksistä, mistä sitten? Yllä olevalla videolla haastattelussa seksuaaliterapeutti ja sosiologi Maria Linkoaho-Nordling.

Varatuille suunnattu deittisivusto Ashley Madison paljastaa, että pettämisestä haaveilevien ihmisten määrä nousee pilviin kesäaikaan, kertooThe Sun.

Viime vuoden tilastoja tutkinut sivusto paljastaa sivustolle rekisteröityneiden määrän olleen huipussaan heinäkuussa. Viime vuoden tilastojen uskotaan pätevän myös tänä vuonna.

Seksiterapeutilla selitys

Seksi- ja pariterapeutti Tammy Nelson selittää ilmiötä hyvän olon hormonilla, serotoniinilla.

– Kohonneet serotoniinitasot on yhdistetty suurempaan altistumiseen auringonvalolle, jolloin ihmiset tuntevat olonsa onnellisemmaksi, Nelson selittää The Sun -sivustolla.

Nelsonin mukaan auringolle altistuminen kesällä saa ihmiset tuntemaan olonsa onnellisemmiksi ja itsevarmemmiksi. Tämä saattaa laukaista päätöksen parisuhteen ulkopuolisesta suhteesta ja saa myös olon tuntumaan hyvältä päätöksen johdosta.

Epäiletkö, että kumppanisi pettää? Lue, millaiset merkit kielivät henkisestä suhteesta ja millaiset käynnissä olevasta salasuhteesta. Pelkäätkö itse ajautuvasi pettämään? Lue, millaisia ovat varoittavat merkit.

Lähde: The Sun

***

1:25

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja