Oletko vaarassa pettää puolisoasi? Kolme varoittavaa merkkiä!

Tarkkaile seuraavia sanattomia viestejä, jotka saattavat kertoa luvattomista aikeistasi.

Pettäminen ei läheskään aina lähde liikkeelle tietoisesta päätöksestä. Yhdysvaltalaisen Taylorin yliopiston professori Zack Carterin mukaan omaa käytöstä kannattaa tarkkailla, sillä pienet viattomat teot voivat lumipallo-efektin lailla johtaa joksikin aivan muuksi.

Seuraavat eleet paljastavat, että et välttämättä ole täysillä mukana parisuhteessasi. 

1. Katsekontakti

Olemme kaikki flirttailleet joskus kiinnostusta herättäneen henkilön kanssa. Viaton flirttailu voi kuitenkin helposti muuttua joksikin muuksi, sillä johdonmukainen katsekontakti sekä rohkaisee keskusteluun että herättää seksuaalisia tunteita. Teissä molemmissa. 

Jos luot tiiviitä katsekontakteja kerta toisensa jälkeen vieraisiin pöytiin, mieti omia motiivejasi.

– Yksinkertaisesti sanottuna, vältä antamasta vastakkaiselle sukupuolelle samanlaista katsetta, jonka annat puolisollesi treffi-iltana, Carter kertoo

2. Viipyilevä kosketus

Tutkimukset ovat jo pitkään puhuneet kosketuksen puolesta. Fyysinen kosketus auttaa alentamaan verenpainetta, sydämen sykettä ja stressiä. Emotionaalinen kosketus tarjoaa sen sijaan tukea ja kannustusta surun tai stressaavan tilanteen keskellä. Kosketusta voi käyttää, mutta sen voi myös tulkita väärin.

Kosketuksen avulla voit antaa toiselle emotionaalisen tai seksuaalisen viestin, jollaista et voisi kuvitellakaan lausuvasi äänen. Kosketuksen myötä piilossa olleet halut saattavat herätä niin sinussa kuin kosketuksen kohteessakin. 

3. Tarpeeton viestittely

Tähän ei kannata lähteä, vaan pyrkiä välttämään yksityisten viestien lähettämistä kiinnostusta herättäneelle henkilölle hinnalla millä hyvänsä. Carterin mukaan viestit johtavat nopeasti kierteeseen, jota voi olla vaikea hallita.

Viestien tulkinta on usein ristiriitaista, ja pian saatat olla jo lähettämässä seksuaalisesti sävyttyneitä viestejä. Vaikka omat tarkoitusperäsi olisivatkin vielä viattomia, voitko olla varma, että viestien saaja on asiasta samaa mieltä?

Jos kätesi hamuilee nytkin puhelinta, mieti, mitä haluat viestittelyllä saavuttaa. Saada työasian hoidettua vai ehkä sittenkin huomiota? 

Muista: Kuuntele sydäntäsi 

Sydäntä on hyvä kuunnella aina silloin tällöin, sillä Carterin mukaan itsekkyys on yleisin syy eroon. Jos se kertoo sinulle haluavansa olla naimisissa, mutta etsii silti alati toisten huomiota, hälytyskellojen olisi syytä soida. Jos näin käy, käy rehellinen keskustelu ensin itsesi ja sitten puolisosi kanssa. 

***

0:49

Lähde: Faithit

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja