Vankilassa viruva Joe Exotic lähetti medialle synkän kirjeen, jossa väittää kuolevansa pian – vankila ottaa kantaa nyt kirjeeseen

Joe Exotic väitti, että hän ei ole saanut edes aviomieheltään kirjeitä. 

Kohudokumentin päähahmo Joe "Exotic" Maldonado-Passage lähetti alkuviikosta medialle itkuisen kirjeen, jossa kertoi olevansa huonossa jamassa vankilassa, jossa istuu tuomiota murhayrityksestä, kertoo TMZ. Muutama päivä kirjeen lähettämisen jälkeen vankila laittoi vastineensa miehen sanomisille ja oikoi hänen hurjia väitteitään. 

Maldonado-Passage istuu tällä hetkellä vankilassa Yhdysvalloissa suorittamassa 22 vuoden vankeustuomiotaan. Maldonado-Passage tuomittiin muun muassa eläinaktivisti Carole Baskinin salamurhan tilaamisesta sekä lukuisista villieläinrikoksista. 

Maldonado-Passage kirjoitti kirjeessä, ettei tule enää elämään pitkään. Hän pyysi erikseen apua Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpilta, seurapiiritähtiKim Kardashianilta ja rap-artisti Cardi B:ltä

Hän kirjoitti, että hänen oltavat sellissä ovat kehnot. Hän myös syytti muita ihmisiä kidutuksesta, koska he raportoivat hänen aviomiehensä Dillon Passagen  jokaisesta liikkeestä, kun mies on nähty ystäviensä kanssa juhlimassa ja pitämässä hauskaa.  Maldonado-Passage väittää, ettei ole kuullut vankilassa istuessaan miehestään sanaakaan. 

Maldonado-Passagen väitteet menivät entistä hurjemmaksi kun hän kirjoitti, että ei saisi vankilassa hoitoa, eikä lääkkeitä sairauksiinsa. 

– Tulen kuolemaan kahden tai kolmen kuukauden kuluessa, mies kirjoitti.

Aviomies vastasi

Maldonado-Passagen puoliso vastasi Instagram-päivityksessään vankilassa istuvan miehensä kirjeeseen. Hän kertoo sydämensä särkyneen, kun kuuli miehensä kirjoituksesta.

– Hän asuu helvetissä. Olen järkyttynyt tavasta, miten häntä kohdellaan. Rakastan Joeta ja seison hänen vierellään. 

Dillon kertoo kirjoittaneensa kirjeitä aviomiehelleen. 

– On sääli, ettei hän saa niitä. Tiedät, että rakastan sinua ja taistelen puolestasi, hän kirjoittaa päivityksessään. 

Väitteet oikaistiin

Vankila, jossa Maldonado-Passage istuu, vastaa nyt miehen kirjeen väittämiin.

Mies väitti, että hänet on suljettu kokonaan ulkomaailmalta. Teksasilainen vankila kertoo, että kyseessä ei ole mitään henkilökohtaista, vaan vankila on suljettu väliaikaisesti mielenosoituksien ja mellakoiden vuoksi. 

Vangeilta oli rajoitettu väliaikaisesti puhelimien ja sähköpostin käyttöä niiden vuoksi. Maanantaista lähtien kyseinen rajoitus puretaan. 

Maldonado-Passage myös väitti, ettei ole saanut kirjeitä aviomieheltään. Todellisuudessa, vankilan mukaan, posti on kulkenut hänelle täysin normaalisti. 

Vankila ei pystynyt kommentoimaan Maldonado-Passagen terveydentilaa yksityisyydensuojan vuoksi. 

Lähde: TMZ

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja