Mainos

Vanhat aikakauslehdet hyötykäyttöön: 5 kekseliästä vinkkiä!

Paljon lehtiä lukevan murheena ovat useimmiten korkeat lehtipinot. Voit kuitenkin hyötykäyttää lehdet uudestaan ja säästät luonnon lisäksi myös rahaa!

Aikakauslehtien jatkojalostuksessa vain mielikuvitus on rajana. Kerää inspiraatiota lehtien hyötykäyttöön näiden viiden tehokkaan vinkin avulla:

1. Lahjapaperi

Yllätä ystäväsi ja anna hänelle kaunis ja persoonallinen lahjapaketti käyttämällä tavallisen lahjapaperin sijasta aikakauslehden värikkäitä sivuja. Aikakauslehdet käyvät tähän tarkoitukseen kaikista parhaiten, sillä niistä löydät kauniita ja värikkäitä kuvia mustavalkoisen sanomalehtipaperin sijasta.

2. Sisustuselementti

Etsi vanhoista lehdistä inspiroivia kuvia ja päällystä ne laminointikonetta apuna käyttäen. Laminoidut kuvat voit liimata vaikkapa pöydän päälliseksi tyhjän seinän koristeeksi - tämän uniikimpaa sisustusta on hankala löytää!

3. Tietokoneen alusta

Voit kasata vanhoja lehtiä päällekkäin ja asettaa kannettavan tietokoneesi niiden päälle. Kiinnitä huomiota oikeaan korkeuteen, jotta niskasi ei kipeydy väärässä asennossa näpyttelystä.

4. Lasten viihdyke

Hauskaa yhteistä tekemistä lasten kanssa saat käyttämällä vanhoja lehtiä leikekirjan tapaan. Leikatkaa lapsen kanssa kaikki häntä kiinnostavat kuvat ja liimatkaa ne tyhjään vihkoon tai kirjaan. Voitte myös askarrella kuvista kirjanmerkkejä. Tämän tekemisen parissa lapsesi saattaa viihtyä pidempäänkin!

5. Hyllypaperi

Voit päällystää esimerkiksi WC-tilojen kaapit ja muidenkin hyllyjen pohjat lehdistä napsituilla kuvilla. Tämä konsti helpottaa pitämään hyllyt huomattavasti puhtaampina.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.