Valtteri Bottas, vieläkö uskot maailmanmestaruuteen? Suomalaiskuski löi pöytään rehellisen vastauksen

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas yrittää yhä jahdata tallikaveriaan Lewis Hamiltonia MM-taistossa. Italian GP:n jälkeen kaksikon välinen ero on 63 pistettä. Bottakselta kysyttiin, että vieläkö hän uskoo pystyvänsä voittamaan mestaruuden?

Sunnuntain kisassa Bottas ajoi toiseksi, kun hän ei pystynyt ohittamaan Ferrarin monacolaiskuljettajaa Charles Leclerciä. Kolmanneksi ajanut Hamilton nappasi yhden lisäpisteen kisan nopeimman kierroksen myötä.

Loppukaudesta ajetaan vielä seitsemän kisaa. Tämä tarkoittaa sitä, että Bottaksen pitäisi kaventaa Hamiltonin MM-johtoa yhdeksän pisteen verran per kisa.

Mutta vieläkö Bottas uskoo, että hän voi napata mestaruuden? Tämä kysymys suunnattiin Bottakselle sunnuntain kisan jälkeen.

– Jos matemaattiset mahdollisuudet ovat olemassa, niin ei ole mitään järkeä luovuttaa. Mutta toki, onhan se pitkän matkan päässä, Bottas myönsi.

Mercedeksen suomalaiskuski ei lähtenyt pyörittelemään näkökantojensa kanssa.

– Pitää olla realistinen Lewisin suoritustason ja tasaisuuden kanssa. Mutta ei sitä koskaan tiedä. Tämä on F1 ja olemme nähneet kaikenlaista erikoista.

– Yritän keskittyä vain saamaan parhaani irti. Samalla tallina yritämme parantaa kisa toisensa jälkeen. Vuoden lopussa nähdään, että missä olemme, Bottas jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat