F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Valtteri Bottas sai brittimedialta hiillostusta Lewis Hamiltonin dominoimasta viikonlopusta – työnsi epäilykset sivuun tyhjentävällä vastauksella

4:34
F1-kisan kärkikolmikko lehdistötilaisuudessa Steiermarkin GP:n jälkeen.

F1-sarjaa kahden osakilpailun jälkeen johtava Valtteri Bottas sai heti Lewis Hamiltonille ensimmäisen tappion koettuaan vastata brittimedian tuttuihin kysymyksiin tallikaverinsa ylivertaisuudesta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas nousi komean taistelun myötä Hamiltonin jälkeen toiseksi sunnuntain Steiermarkin GP:ssä. Viikkoa aiemmin hän vei samalla Itävallan radalla nimiinsä sekä paalupaikan että kisavoiton.

Brittikuski Hamilton oli kuitenkin lauantain sateisessa aika-ajossa omaa luokkaansa eikä antanut muille mitään mahdollisuuksia myöskään kisassa.

BBC:n F1-toimittaja Andrew Benson kysyi heti kisan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Bottakselta, onko tämän vaikea pitää itseluottamuksensa korkealla, kun Hamilton ajaa tämänkaltaisen viikonlopun.

Bottas ei nähnyt aiheelliseksi painaa paniikkinappulaa tässä kohtaa.

– Uskon, että missä tahansa urheilussa, ja erityisesti formula ykkösissä on aika helppo epäillä itseään, mutta tällä hetkellä minulla ei ole siihen syytä, Bottas vastasi.

– Vuosien saatossa sitä löytää oikeat työkalut siihen, miten kaivaa luottoa itseensä ja siihen, mitä tekee. Minulla ei ole mitään syytä epäillä kykyjäni.

– Tiedän, että Lewisilla oli vahva viikonloppu. Hän teki hyvää työtä. Tiedän myös viime viikonlopun perusteella, mihin itse pystyn, hän jatkoi.

Bottas kertoo löytäneensä viime vuoden jälkeen ajamiseensa kehityskohteita, joita hän on nyt saanut hiottua vahvemmiksi.

– Olen luottavainen, että tänä vuonna MM-taistelusta tulee hyvä. En siis anna yhden viikonlopun tai useammankaan lannistaa itseäni. Olen oppinut sen. Keskityn vain omaan työhöni ja kehitän itseäni matkalla eteenpäin, Bottas vakuutti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja