Valtteri Bottas ilmiliekeissä! Suomalaistähdeltä hillitön heitto lajinsa helppoudesta: "Ei se sen kummempaa ole"

Mercedeksen F1-kuski Valtteri Bottas on äitynyt ilmiliekkeihin myös verbaliikassaan. Azerbaidzhanin GP:n voittanut ja MM-sarjan kärkeen noussut nastolalainen antoi nyt kommentteja lajinsa helppoudesta.

Paalupaikalta Bakun kisaan lähtenyt Bottas joutui koville lähdössä ja tallikaveri Lewis Hamilton nousi rinnalle, mutta suomalainen säilytti asemansa ensimmäisten mutkien taistelussa.

– Lähtö oli tärkeä. Vähän olin ehkä turhan varovainen kiihdytysvaiheessa. Ei lähtenyt sutimaan niin kuin Kiinassa, Lewis otti siinä vähän kiinni. Onneksi sain pari ekaa mutkaa puolustettua. Kyllä se sen jälkeen oli hallinnassa, Bottas sanoi C Morelle.

Hamilton löi viimeisillä kierroksilla Bottakselle hurjaa painetta ja oli paikoitellen alle sekunnin päässä. Bottas totesi, että Hamiltonilla oli välillä "kovaa vauhtia", mutta nastolalainen onnistui ajamaan virheettömästi. 

– Kyllä se aika lähellä oli, ei siinä olisi tarvinnut kuin yhden virheen.

Hamilton teki sen virheen.

– Okei. En minä huomannut.

Hamilton veti mutkan leveäksi viimeistä edellisellä kierroksella, ja Bottas karkasi.

Bottaksen mukaan paketin kasassa pitäminen paineen alla ei ole vaikeaa.

– Siinä keskittyy vain itse asiaan. Olen itsekin huomannut, että jos seuraa jotain urheilua ja kannustaa jotain ketä tuntee, niin paljon enemmän jännittää silloin. Ei tuossa paljon itse jännitä. Sen kuin ajelee, ei se sen kummempaa ole, Bottas veisteli.

Lue myös:

    Uusimmat