Valtteri Bottas ärähti Hamilton-kritiikistä: "Ei ole niin"

Formula ykkösten MM-sarjaa johtava Mercedes-kuski Lewis Hamilton on saanut osakseen kritiikkiä valmistautumisestaan kisoihin. Ennen Singaporen voitokasta kisaa hän ei lataillut akkuja kotonaan, vaan matkusteli ympäri maailmaa. Britin lähestymistapa on kuitenkin näyttänyt toimivan, ja myös hänen tallikaverinsa Valtteri Bottas on sitä mieltä, että Hamiltonia on tuomittu väärin perustein tämän elämäntavasta.

– Hän tekee myös kovasti töitä. Monet ihmiset saattavat katsoa asiaa ulkopuolelta ja ajatella, että hän vain menee ja tekee mitä sattuu, Bottas sanoi Autosportin mukaan.

– Tiedän kuitenkin, miten monia päiviä vietämme tehtaalla, Skype-tapaamiset ja niin edelleen, joten ei ole niin, etteikö hän tekisi hommia kisojen välissä. Mutta totta kai hän on todella lahjakas, on kyse hänen luonteenpiirteestään, nastolalaiskuski jatkoi.

Myös Mercedeksen moottoriurheilujohtaja Toto Wolff on viestinyt ymmärtäväisyyttä Hamiltonin toimintaa kohtaan.

– Kuuden vuoden ajan olen kuullut kysymyksiä, miksi annamme Lewisin mennä ja lennellä ympäri maailmaa. Ja tiedättekö mitä? Hän teki äärimmäisimmän temppunsa kymmenen päivää sitten. Hän oli ensin Shanghaissa muotinäytöksessä ja New Yorkissa muutamaa päivää myöhemmin. Ja sitten hän tuli tänne Singaporeen rokkaamaan ja räjäytti, Wolff naurahti.

Hamilton on itse perustellut toimiaan niin, että uudet elämykset tehostavat hänen kilpailuvirettään.

– Saan paljon energiaa näistä eri jutuista. Tunnen sen kiihokkeena ja tulokseni puhuvat puolestaan, nelinkertainen maailmanmestari viestitti.



Lue myös:

    Uusimmat