Valtteri Bottaksen hämmästyttävä ero Lewis Hamiltoniin nosti esiin mahdottoman ajatuksen – "Silloinhan on parasta avata ovi ja laittaa kaveri pihalle"

Miten on mahdollista, että Valtteri Bottas oli Imolan F1-kisassa pahoissa ongelmissa Mercedes-autolla, jolla Lewis Hamilton teki ajovirheensä jälkeen huiman nousun kakkospaikalle? Tätä pohdittiin C Moren studiossa viime sunnuntaina. 

Bottaksen ongelmat nostaa sijoitustaan kohti kärkeä keskikastin tallien kuskeja vastaan herätti kysymyksiä, kun myöhemmin kisassa Hamilton napsi Ferrareita ja McLareneita lounaaksi. 

Osansa oli varmasti olosuhteilla. Kisan alkupuolella rata oli huomattavasti kosteampi kuin lopussa, kun Hamilton suoritti ohituskimaransa. 

Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli Mercedeksen suomalaistähden kannalta huolestuttava, sillä kisan päättänyt kolarikin tapahtui sijoitustaistelussa Williams-autoa vastaan

C Moren studiossa nousivat esiin myös iänikuiset salaliittoteoriat Hamiltonin suosimisesta Bottaksen kustannuksella Mercedeksellä, kun Bottaksen vaisuudella etsittiin syitä. 

– Jos et halua nähdä toista kuljettajaa nopeampana, niin silloihin on parasta avata ovi, (laittaa kaveri) pihalle ja ottaa toinen kuljettaja tilalle kuin se, että tahallaan hidastaisit tätä, asiantuntija Ossi Oikarinen naulasi nämä spekulaatiot korostamalla vielä alkaneen kauden hyvin tiukkaa MM-taistoa Mercedeksen ja Red Bullin välillä. 

Mutta löytyykö suomalaisen alavireelle Imolassa selitystä? Ja mitä mieltä asiantuntijat Oikarinen ja Toni Vilander olivat Bottaksen viikonlopusta? Se selviää pääkuvan videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat