Vakavasti sairas isä saattoi tyttärensä alttarille sairaalasängyssään maaten – kuoli vain päiviä myöhemmin: "Isän rakkaus ei tunne rajoja"

1:47

Kun Pedro Villarin, 65, ei kyennyt kävelemään tyttärensä häissä, perhe keksi tavan auttaa häntä. Villarin saattoi tyttärensä alttarille sairaalasängyssään maaten.

Video: Amerikassa identtiset kaksossiskot ovat menossa naimisiin identtisten kaksosveljien kanssa!

Pedro Villarin, 65, ehti elää unelmansa toteen. Vakavasti sairas Villarin sai saattaa Charlotte-tyttärensä alttarille tämän hääpäivänä, kertoo Daily Mail.

Villarin sairasti syöpää ja oli ollut vuodelevossa jo vuoden ajan. Alun perin Villarinin piti saattaa Charlotte alttarille pyörätuolissa istuen, mutta hänen voimansa eivät riittäneet.

Lopulta perhe keksi nerokkaan keinon: Villarin työnnettiin tyttärensä vierellä alttarille sairaalasängyssä.

"Isäni teki todellisen uhrauksen"

– Isäni teki todellisen uhrauksen, koska hän tunsi tuona hetkenä kipua. Ja kiitämme Luojaa siitä, että hän salli tämän tapahtua, Charlotte sanoo.

Isän osallistuminen häihin oli vaakalaudalla myös hänen kipujensa vuoksi. Perhe palkkasi lopulta yksityisen ambulanssin ja hoitajan hääpäiväksi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Se oli todella tunteellinen hetki. Isäni ainoa toive oli nähdä tyttärensä avioituvan, ja me teimme siitä totta. Se teki päivästä suloisenkatkeran. Minuun sattui tietää, että hän jättäisi meidät, mutta olin onnellinen, että hän oli siellä. Olen onnellinen, että hän sai nähdä minun avioituvan, tytär kommentoi.

"Hän jätti tämän maailman toiveensa täyttäneenä"

Kolme päivää seremonian jälkeen Villarin nukkui pois.

– Se oli todella kivuliasta. Mutta tieto siitä, että hän jätti tämän maailman toiveensa täyttäneenä, tekee minut onnelliseksi kaikesta huolimatta, tytär kirjoitti sosiaaliseen mediaan.

– Rakastan sinua ikuisesti.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Tarina isän rakkaudesta levisi moniin medioihin ja kosketti ihmisiä ympäri maailman.

– Isän rakkaus ei tunne rajoja. Pedro Villarin saattoi tyttärensä alttarille kuten kuka tahansa isä, vaikka hänen terveytensä teki siitä vaikeaa, hääkuvat ottanut Law Tapalla Photography kirjoitti Facebookissa.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja