Syöpään kuolevan isän toive toteutui – sai saattaa 7 tytärtään alttarille

Perhe onnistui järjestämään koskettavan seremonian juuri oikeaan aikaan.

Parantumatonta syöpää sairastavalla Willie Sheltonilla on aina ollut elämässään yksi suuri toive; seitsemän tyttären isä ei ole toivonut elämässään mitään niin paljon kuin sitä, että hän saisi nähdä tyttäriensä kasvavan ja menevän naimisiin. 

Kun diagnoosi vakavasta sairaudesta tuli ilmi, perhe ymmärsi, että isän toive tyttäriensä saattamisesta alttarille ei tulisi koskaan toteutumaan. Ajatus toteutumattomasta unelmasta sai perheen toimimaan ja järjestämään jotain todella ainutlaatuista.

Isän muisto tulee elämään valokuvissa

Perhe sai järjestettyä sairaalan henkilökunnan avustuksella upeat ”hääjuhlat”, jossa isä saisi luovuttaa kaikki tyttärensä. Suunnitelmissa oli pitää idea salassa isältä, joka luuli saattavansa alttarille vain vanhimman tyttärensä, joka oli mennyt naimisiin maistraatissa ilman suuria juhlallisuuksia.

Kolme päivää idean synnyn jälkeen Shelton odotti puvussaan seremonian alkamista, kun yhtäkkiä hän sai nähdä jokaisen tyttärensä astelevan hänen eteensä vuorotelllen hääpuvussa. Hämmennys vaihtui pian onnenkyyneliin, kun isä sai selville, mitä hänen päänsä menoksi oli suunniteltu.Tyttärien mukaan isä oli silmin nähden liikuttunut unelmasta, jonka hänen läheisensä olivat parhaansa mukaan yrittäneet toteuttaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Juhlat olivat isälle selvästi merkittävä tapahtuma, joka auttoi häntä löytämään rauhan; alle kaksi viikkoa seremonian jälkeen Shelton nukkui pois. Vaikka isän menetys on perheelle kova paikka, lohtua surun keskelle tuo tieto siitä, että isä sai kuolla onnellisena. 

Joskus kun tyttärien oikeat häät koittavat, heillä on muistona jotain, joka muistuttaa heitä heidän isästään ja hänen unelmastaan. Valokuvaaja ikuisti nimittäin isän jokaisen tyttärensä kanssa koskettavan tekstin kera: ”isän rakkaus ei koskaan kuole”. Sheltonin vaimon mukaan osa hänen miehensä unelmasta toteutui seremoniassa, mutta myös siitä tiedosta, että hän saa kuvan kautta olla läsnä tyttäriensä häissä sitten, kun niiden aika todella koittaa.

Lähde: Fox8

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja