Vaaka 23.9.–23.10.

Tämän viikon horoskooppi

Sinä alat kyllästyä samoihin tehtäviin päivästä päivään. Tunnet, että sinulla voisi olla paljon enemmän annettavaa, jos vain saisit siihen mahdollisuuden. Sinä et voi muuttua sellaiseksi ihmiseksi kuin haluaisit olla, jos pidät liian tiukasti kiinni entisestä minästäsi. Ota avosylin vastaan kaikki uusi mitä viikko tuo tullessaan. Aika auttaa sinua sopeutumaan muutoksiin.

Vaa'an luonneanalyysi

Avainsanat: Esteettisyys, sosiaalisuus, juhlat
Hallitseva planeetta: Venus
Onnenpäivä: Perjantai
Onnenväri: Vaaleanpunainen, vaaleansininen
Onnenkivi: Safiiri, smaragdi
Elementti: Ilma
Luonne: Hallitseva
Laatu: Maskuliininen, positiivinen
Terveys: Vaaka hallitsee maksaa ja munuaisia. Virtsateiden sairaudet yleisiä.
Kuuluisia Vaakoja: Margaret Thatcher, Oscar Wilde, Mahatma Gandhi


Eläinradan diplomaatti, sympaattinen Vaaka syntyy ristiriitojen keskelle, ja pyrkii koko loppuelämänsä miellyttämään muita jopa oman hyvinvointinsa kustannuksella. Seuratessaan vanhempiensa taistelua, hänestä kasvaa äärimmäisen herkkä mielialojen aistija, joka vaistonvaraisesti pyrkii täyttämään toisen ihmisen toiveet jo melkein ennen kuin tämä itse ymmärtää mitään kaivanneensa. Vaaka tekee kaikkensa välttääkseen konfliktin, ja kasvattaa jo nuorena itselleen huomattavan voimakkaan sosiaalisen omatunnon.

Kaiken tämän seurauksena Vaaka on erittäin miellyttävä seuralainen ja hyvä ystävä, mutta riippuvaisuus toisten ihmisten mielipiteistä ja heidän hyväksynnästään saattaa tehdä elämän Vaa'alle itselleen joskus hyvinkin hankalaksi. Päätöksen tekeminen ei tälle jahkailijalle ole ikinä helppoa... ja turhamaisuuteen taipuvaisena hän saattaakin viettää tuntikausia peilin ääressä vaatteita vaihdellen, pystymättä päättämään mitä pukisi päällensä.

Vaaka on kuitenkin hyvin älykäs, rakastaa syvällisiä keskusteluja – ja osaa suuttuessaan sanoa ne asiat, jotka satuttavat kaikkein eniten. Vaikka laiskuus on luonteenpiirre, joka Vaakoihin usein liitetään, kyseessä on lähinnä kyky keskittyä olennaiseen. Vaaka ottaa aikaa kaikelle tekemälleen. Olipa se sitten tärkeä työtehtävä, sen oikean vaatteen valinta, tai tunteiden osoittaminen rakastetulle.

Parhaimmillaan Vaaka on ammateissa, joissa hän pääsee neuvomaan ja auttamaan toisia ihmisiä - terapeuttina, kouluttajana, konsulttina – tai ihan oikeasti diplomaattina. Kauneutta rakastava Vaaka soveltuu hyvin myös taiteellisiin ammatteihin: valokuvaajaksi, sisustajaksi tai vaikkapa taiteelliseksi muotoilijaksi.

Rakkaus

Kaikessa harmoniaan pyrkivä Vaaka kaipaa tasapainoa aivan kaikkeen, eikä hän tunne olevansa tasapainossa ilman vakituista ihmissuhdetta. Vaaka rakastaa – rakastaa. Hänen sisällään on syvälle istutettu tarve olla parisuhteessa, ja sellaisen löytäessään hän yrittää kaikkensa välttääkseen ne ristiriidat, joihin hän jatkuvasti lapsuudenkodissaan törmäsi. Mutta jos haluaa, että suhde romanttiseen Vaakaan kestää, ei pidä jäädä sohvalle makaamaan ja odottamaan hänen hemmotteluaan. Vaaka on hurmaava kumppani seurusteluaikana, hän hukuttaa sinut hellyyteen, huomioon ja lahjoihin – mutta jos et ymmärrä, että kaikki tämä on itse asiassa teeskentelyä, rituaali jonka hän suorittaa estääkseen konfliktien syntymisen, et ehkä koskaan opi tuntemaan sitä syvällistä ja herkkää ihmistä, joka kantaa sisällään aivan aiheetonta syyllisyyden taakkaa.

Yrittäessään tehdä suhteestanne täydellisen taideteoksen hän saattaa unohtaa ja uhrata itsensä – ja siitähän ei pidemmän päälle koskaan seuraa hyvää. Ennen pitkää oikeudenmukainen Vaaka turhautuu omaan käytökseensä ja katkeroituu – tai, todennäköisemmin – lähtee etsimään uutta kohdetta täydellisille tunteilleen. Vaaka kasvaa täyteen mittaansa vasta ollessaan vapaa ja tasavertainen kumppani. Älä anna hänen nöyrtyä palvelemaan itseäsi, niin saavutat rakkauden, jonka syvyydestä olet tuskin uskaltanut edes haaveilla.

Parhaiten Vaa'an kanssa tulevat toimeen tulen merkit, Oinas, Kaksonen ja Jousimies. Myös vapauden merkityksen ymmärtävä Vesimies on oiva kumppani Vaa'alle, eivätkä huonosti pärjää Leijonat ja toiset Vaa'atkaan. Kauris ei koskaan pääse selville Vaa'an todellisesta minästä, ja mystinen Skorpioni puolestaan saattaa Vaa'an aivan ymmälle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja