Uudenvuoden ihme! Kaksoset syntyivät eri vuosina

Vuoden 2015 viimeinen ja vuoden 2016 ensimmäinen vauva ovat sisaruksia.

Näiden vastasyntyneiden kaksosten syntymää tullaan varmasti muistelemaan vielä pitkään. San Diegolaiset kaksoset syntyivät vuoden vaihteessa, mutta vaihtuva vuosi aiheutti osaltaan hämmennystä.

Vaikka kaksosilla on ikäeroa vain muutama minuutti, he ovat virallisesti syntyneet eri päivinä, ja itse asiassa jopa eri vuosina.

Kätilö ei ole nähnyt koskaan vastaavaa

Kaksosten äiti Maribel Valencia synnytti tytön viime vuoden viimeisenä päivänä kello 23.59. Pikkuveli syntyi seuraavan vuoden puolella kello 00.02. Vaikka kaksoset tulevatkin todennäköisesti kokemaan elämässään paljon yhdessä, syntymäpäivän he kuitenkin saavat pitää aivan ominaan.

Molemmat kaksoset pääsivät myös tilastoihin, sillä toinen heistä on virallisesti San Diegon vuoden viimeinen, ja toinen vuoden ensimmäinen lapsi. Kaksosten oli tarkoitus syntyä keisarileikkauksella vasta kuudes päivä tammikuuta, mutta he päättivätkin saapua maailmaan jo vuoden vaihteessa. 

Lapset maailmaan saattanut kätilö Lynette Coetzee kertoo, ettei ole nähnyt vastaavaa koko 34 vuotisen kätilöuransa aikana. 

Äiti Maribel kertoo, että haluaa juhlia lastensa tulevia syntymäpäiviä kuitenkin samana päivänä, sillä hän ei halua lastensa välille aiheutuvan riitaa.

Lähde: NBCsandiego

Lue myös:

    Uusimmat