USU: Saarikko valmis keskustelemaan Timo Soinin eduskuntavaaliehdokkuudesta keskustan listalta

Timo Soini ei lähde ehdolle eduskuntavaaleihin – ex-ulkoministerin mukaan Ukrainan sodassa ei ole vielä nähty pahinta 6:04
Katso myös MTV Uutisten haastattelu heinäkuulta, jolloin Timo Soini sanoi, että ei lähde ehdolle eduskuntavaaleihin – ex-ulkoministerin mukaan Ukrainan sodassa ei ole vielä nähty pahinta

Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko kertoo Uutissuomalaiselle olevansa valmis keskustelemaan perussuomalaisten entisen puheenjohtajan Timo Soinin kanssa eduskuntavaaliehdokkuudesta. 

Timo Soini kertoi Maaseudun Tulevaisuuden (MT) haastattelussa harkitsevansa paluuta politiikkaan. Hän vihjasi että voisi harkita ehdokkuutta joko keskustan tai kristillisdemokraattien listalta.

– Kuten kaikkien muidenkin, jotka osoittavat kiinnostusta keskustaa ja eduskuntavaaliehdokkuutta kohtaan, olemme puoluejohdossa valmiita käymään keskustelun myös Timon kanssa, Annika Saarikko sanoi Uutissuomalaiselle.

Soini myös esitti MT:lle näkemyksensä keskustan ennätysalhaisesta kannatuksesta. Soinin mielestä puolue "häpeää juuriaan". Hän uskoo voivansa nostaa keskustan kannatuksen 15 prosenttiin muutamassa kuukaudessa.

Saarikko sanoi panneensa merkille Soinin pohdinnan keskustan nykytilasta ja arvostavansa sitä. 

Lue myös:

    Uusimmat