Uskomattomat kauneudenhoitoniksit – nämä sinun tulisi tietää

Kauneudenhoitokikkoja on loputtomasti, ja jokainen nainen pohtii, mitkä niistä oikeasti toimivat. Nämä kikat ovat vertaansa vailla.

Kokosimme yhteen joukon toimivia ja helppoja kauneudenhoitokonsteja ratkaisuksi ikuisuusongelmiin. Näitä voit kokeilla kotona vaikka saman tien.

1. Muhkeammat huulet

Muhkeiden huulien tavoittelu on iänikuinen kauneushaaste.

Kokeile tätä: Rajaa huuliasi hillitysti valovoiteella. Levitä voidetta amorinkaaren yläpuolelle ja alahuulen rajoille. Huulet näyttävät varmasti suuremmilta.

Kokeile myös tätä: sivele huulillesi aamulla piparminttuöljyä. Piparminttu kiihdyttää verenkiertoa huulissasi ja saa ne näyttämään paksummilta ja punaisemmilta. Levitä päälle läpinäkyvää huulikiiltoa.

2. Huulipuna kuluu pois saman tien

Aamulla huulesi ovat täydellisen kirkkaanpunaiset, mutta parin työtunnin kuluttua jäljellä on vain levinnyt ja haalistunut epämääräinen sotku huulillasi. Vanha vinkki on taputella puuteria huulipunan päälle. Tämä vinkki ei kuitenkaan toimi, koska puuteroinnin jälkeen huulet tuntuvat rutikuivilta ja näyttävät elottomilta.

Kokeile sen sijaan tätä: paina ohut nenäliina kevyesti huuliasi vasten huulipunan levittämisen jälkeen. Sudi irtopuuteria suurella sudilla nenäliinan päälle. Puuteria tarttuu nenäliinan läpi huuliisi juuri aavistuksen verran. Kikka kiinnittää huulipunan huulillesi tehokkaasti.

3. Luonnolliset kulmakarvat

Kulmakarvat aiheuttavat päänvaivaa useille naisille. Liian tummat ja meikatut kulmakarvat näyttävät epäluonnollisilta ja tekevät koko olemuksesta raskaan näköisen.

Tee näin: Nypi kulmakarvasi siistin näköisiksi. Taputtele puhtaiden ja meikittömien kulmakarvojen päälle irtopuuteria. Muotoile ja värjää kulmakarvat värillisellä kulmageelillä. Lopputuloksena saat täydellisen luonnolliset kulmakarvat.

4. Kaksi tuotetta yhdessä paketissa

Kaikki eivät omista erikseen nestemäistä rajausväriä ja rajauskynää. Jos nestemäistä rajausta käyttää kaksi kertaa vuodessa hienoissa juhlissa, ehtii vanha rajausneste kuivua kokonaan välissä. Tuntuu tyhmältä ostaa uusi nestemäinen rajauskynä vain yhtä tilaisuutta varten.

Kokeile tätä: Jos haluat saada silmiisi voimakkaammat rajaukset, ota esiin kynttilä ja tavallinen rajauskynäsi. Lämmitä teroitettua terää hetki kynttilän liekin yläpuolella. Kynä pehmenee ja sulaa hieman lämmön ansiosta. Piirrä silmiisi vastustamaton rajaus pehmenneellä kynällä.

5. Luomiväri ei koskaan näytä riittävän kirkkaalta

Haluat kerrankin todella näyttävän silmämeikin, mutta tuntuu siltä, että luomiväri ei näytä luomillasi läheskään yhtä kirkkaalta kuin mainoksissa ja paletissa.

Kokeile tätä: Levitä luomillesi pohjustuksesi valovoidetta tai valokynää. Sen jälkeen meikkaa luomesi normaalisti. Valokynä saa luomivärin loistamaan kirkkaana.

6. Tuuheammat ripset

Markkinoilla on loputtomasti paksumpia, tuuheampia ja pidempiä ripsiä lupaavia maskaroita. Ikävä kyllä mikään niistä ei kykene ihmeisiin.

Kokeile tätä: Tarvitset tavallisen ripsivärisi lisäksi vauvanhoidossa käytettävää talkkia. Levitä ripsiisi ensimmäinen, ohut kerros ripsiväriä. Käsittele sen jälkeen ripsesi talkkiin dipatulla pumpulipuikolla. Levitä päälle lisää ripsiväriä.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat