Uskomaton video: Kaksi kuukautta vanha vauva sanoo ensimmäisen sanansa

Tavallisesti lapset muodostavat ensimmäiset sanansa noin vuoden ikäisinä, mutta ei tämä poika, joka alkoi kommunikoida ollessaan vasta kahden kuukauden ikäinen. 

Äiti Samantha Jones halusi kuvata kaksi kuukautta vanhasta pojastaan videon, jonka ajatteli lähettää ystävälleen.

Lapsi on äidin mukaan leikkisä ja ääntelevä poika, ja hän toivoikin saavansa tallennettua videolle pätkän pojan hymyä tai naurua.  Äiti ei osannut millään aavistaa, mitä videolla lopulta tallentuisi. 

Muutamassa päivässä miljoonayleisö 

Videolla äiti kysyy pieneltä lapseltaan, osaako hän tervehtiä ja sanoa ”hello”. Äiti odotti pojan nauravan, mutta hän toisti kuin toistikin äitinsä lausuman sanan. Vaikka puhe kaksi kuukautta vanhan lapsen suusta voikin kuulostaa mahdottomalta, video todistaa tapahtuneen todeksi. 

– Haukoin henkeäni. En todellakaan voinut uskoa sitä, äiti Jones kertoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Äidin ystävä Amber kehotti naista jakamaan tämän uskomattoman videon Facebookissa, ja loppu on historiaa. Muutaman päivän sisällä video on kerännyt jo miljoonia silmäpareja. 

Lapsen kehityskaaressa kahden kuukauden ikäisen lapsen vuorovaikutus rajoittuu yksinkertaiseen ääntelyyn. Useimmat pikkulapset alkavat ymmärtää yksinkertaisia sanoja vasta yhdeksän kuukauden ikäisenä, ja muodostavat oikeita sanoja vasta noin vuoden ikäisinä. Tällöinkin lasten ensimmäinen sana on yleensä isä tai äiti. 

Jones kertookin olevansa yllättynyt siitä, kuinka helpon tuntuisesti sana pojan suusta oikein tuli ulos. 

Katso hauskalta videolta, kuinka sujuu nykylapsilta käpylehmien teko. 


Lähde: LittleThings 

Lue myös:

    Uusimmat