Mainos

Unohda ostoslistat! Näin karsit turhat ajatukset päästäsi seksin aikana

Mitä söisin iltapalaksi? Sataakohan huomenna lunta? Seksin aikana päähän putkahtavat ajatukset häiritsevät keskittymistä ja seksistä nauttimista. Näistä ajatuksista on kuitenkin mahdollista päästä eroon. Lue, kuinka onnistut!

Kaikki naiset tietävät, kuinka tärkeä osuus aivoilla on seksikokemuksessa. Jos ajatus herpaantuu hetkeksikin, voi tunnelma olla pilalla. Tästä huolimatta moni päätyy ajattelemaan seksin aikana asioita, jotka eivät liippaa lähellekään käynnissä olevaa toimintaa.

Keskittymiskykyä on kuitenkin mahdollista parantaa helpoilla vinkeillä. Näiden Women's Health -sivuston vinkkien avulla pidät kauppalistat ja siivousvuorot siellä minne ne kuuluvatkin, eli siis makuuhuoneen ulkopuolella.

Aistien aktivoiminen auttaa huipulle

Aistien aktivoiminen on helppo tapa pitää aivot paremmin mukana tilanteessa. Erittäin yksinkertainen vinkki on näköaistin aktivoiminen, eli katsekontaktin pitäminen. Katsekontakti auttaa sinua keskittymään kumppaniisi aktivoimalla limbistä järjestelmää, joka osallistuu muun muassa tunteiden säätelyyn. 

Toinen helppo tapa pysyä menossa mukana on ääntely. Pidä hieman ääntä; huokaile, hengitä syvään tai kerro kumppanillesi toiveistasi.

Jos ajatuksesi lähtevät harhailemaan, voit myös kokeilla painautua kumppaniasi vasten ja hengittää sisään hänen tuoksuaan. Esileikkinä kannattaa kokeilla myös hierontaa ja eteerisiä öljyjä, jotka aktivoivat tehokkaasti sekä tunto- että hajuaistia. Seuraukset ovat taatusti positiivisia! 

Kuinka monta tuotetta sinun kaapistasi löytyy? 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.