Unohda elokuvien katsominen lentokoneessa! American Airlines toi tarjolle uuden palvelun

American Airlines tarjoaa nyt mahdollisuutta katsoa TikTok-videoita lennolla leffojen lisäksi.

Eikö olekin ihanaa, kun lomalla saa olla rauhassa, irrallaan nettipalveluista ja somemaailmasta? Ai, ei ole? Siinä tapauksessa American Airlinesin uusi idea innostanee sinua!

Moni matkalainen on lentokoneessa tottunut katselemaan elokuvia, mutta jos leffat eivät innosta, tarjolla on uudenlainen ratkaisu: American Airlines on lanseerannut mahdollisuuden katsella TikTok-videoita.

– Sitä luulisi, että lentokoneessa, tuhansia metrejä maanpinnan yläpuolella, ihminen viimein vapautuisi addiktoivan videonjakopalvelun kahleista ja keskittyisi, no, mihin tahansa muuhun. Mutta ei, CNetin toimittaja maalailee.

Lentoyhtiö kertoo tarjoavansa jatkossa joissakin koneissaan mahdollisuutta selata TikTok-videoita 30 minuutin ajan maksutta. American Airlines siis tarjoaa nettiyhteyden, jota videoiden katselu vaatii.

– Nopeampi Wi-Fi-verkko sallii meidän tarjota monipuolisempaa viihdettä lennolla ja investoida innovatiivisiin yhteistöihin esimerkiksi TikTokin kaltaisten alustojen kanssa, yhtiön edustaja kuvailee.

American Airlinesin oppaan mukaan TikTokista voi löytää esimerkiksi matkavinkkejä, eläin- ja luontovideoita, koomikkoja, urheilua ja musiikkia sekä tanssitrendejä.

Kyseinen lanseeraus on tiedotteen mukaan koeluontoinen. Asiakaspalaute määrittelee, miten kauan se kestää. Jos sometrendit eivät nappaa, matkalainen voi edelleen katsella yhtiön tarjoamia elokuvia somevideoiden sijaan.

Katso myös: Lasten suosimassa TikTokissa tapahtuu kiusaamista – ja paljon! Suosittu tiktokkaaja Roosa-Maria kertoo tilanteesta:

Lasten suosimassa Tiktokissa tapahtuu kiusaamista paljon – suosittu tiktokkaaja Roosa-Maria Laine harmissaan tilanteesta 4:45

Lue myös:

    Uusimmat