Koomikko luki lupauksiaan vuodelle 2020 – surkuhupaisa toteutumisprosentti kuvaa vuotta täydellisesti: "Vietä enemmän aikaa isoäidin kanssa..."

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48
Ajattelitko tänä vuonna tehdä uudenvuodenlupauksen? Katso videolta astetta paremmat tavoitteet.

Kanadalainen koomikko huomasi, että tänä vuonna uudenvuodenlupausten pitäminen on ollut entistäkin vaikeampaa.

Tuskin monikaan ajatteli vuosikymmenen vaihtuessa, mitä edessä olevalla vuodella 2020 olisi tarjottavanaan.

Niinpä sitä saattoi tehdä klassisia uudenvuodenlupauksia ja päättää esimerkiksi muuttaa elämäntapojaan terveellisemmiksi, viettää enemmän aikaa läheistensä kanssa tai säästää rahaa.

Koronapandemiavuosi 2020 on heittänyt monet näistä lupauksista suoraan romukoppaan. Tämän sai huomata kanadalainen koomikko Robyn Schall, joka löysi vuodelle 2020 tekemänsä tavoitelistan.

Jo 3,4 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla Schall lukee uudenvuodenlupauksiaan. Naisen pokka ei tahdo pitää – niin absurdeiksi päämäärät ovat muuttuneet. Videon yhteydessä hän kirjoittaa osuvasti: ”Tavoitteeni vuodelle 2020 trollaavat minua.”

Korona esti kaikkien uudenvuodenlupausten toteutumisen

Koronaviruspandemia on estänyt käytännössä kaikkien Schallin uudenvuodenlupausten toteutumisen.

– Tavoite numero yksi: tienaa enemmän rahaa. Olen ollut työtön maaliskuusta asti, Schall aloittaa listan läpikäymisen.

– Matkusta enemmän, laihduta, ole sosiaalisempi, itke vähemmän, hän kikattaa ja toteaa itkeneensä joka päivä koko pandemian ajan.

– Vietä enemmän aikaa isoäidin kanssa, ja hän kuoli.

Hysteerisesti nauravan Schallin tragikoominen video on herättänyt vastakaikua someväessä keräten yli 10 000 kommenttia. Eräs kommentoijista esittää, että Schallin ei pitäisi tehdä uudenvuodenlupauksia vuodelle 2021.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Uudenvuodenlupaukset jäävät monesti toteumatta

Schallin lohdutukseksi voi todeta, että uudenvuodenlupaukset jäävät monesti toteutumatta oli meneillään maailmanlaajuinen pandemia tai ei.

Jos haluaa haastaa itseään, kannattaa tavoitteet pilkkoa pienempiin osiin ja tehdä esimerkiksi ”maanantailupauksia”. Myös nämä maailman helpommat uudenvuodenlupaukset ovat kokeilemisen arvoisia.

Mikäli joka tapauksessa päättää tehdä suuren uudenvuodenlupauksen, kannattaa kokeilla näitä vinkkejä, jotka auttavat saavuttamaan tavoitteen – ellei sitten vuosi 2021 sitten ole vielä musertavampi kuin vuosi 2020.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja