Ujolle miehelle kannattaa antaa toinen mahdollisuus? Tässä syy!

Joskus illanvietossa tai muutoin saattaa kohdata miehen, joka ei välttämättä uhku itsevarmuutta. Hän ei myöskään välttämättä saa aikaiseksi perhosia vatsaasi, mutta tällaista miestä ei kannata tyrmätä heti kättelyssä.

Mies ei välttämättä ole pukeutunut kovinkaan siististi tai hänen on hankala keksiä kauniin naisen seurassa puheenaiheita. Anna hänelle kuitenkin mahdollisuus, koska muutoin ei koskaan voi tietää mitä menettää.

Kenenkään ei tietenkään kannata tuhlata liikaa aikaa henkilöön, joka ei herätä mitään mielenkiintoa. Ketään ei kuitenkaan kannata tyrmätä välittömästi.

1. Kauniin naisen seura hermostuttaa takuulla ujoa miestä. Ota kyseinen käytös kohteliaisuutena. Tämän takia kannattaa mennä treffeille sellaiseen paikkaa, jossa miehen ei jatkuvasti tarvitse keksiä puheenaiheita. Hän rentoutuu ja saattaa osoittaa sinulle toisen puolen itsestään.

2. Tyyli on aina muokattavissa. Muistathan varmaan hetket, kun halusit testata kuinka erikoinen hiustyyli pukee sinua. Hiuksia voi leikata ja tyyli muuttuu muutoinkin vuosien varrella, joten älä anna tällaisten asioiden häiritä.

3. Kivat ja ujot miehet ovat usein luotettavia ja miellyttäviä. Niin sanonut ”kivat miehet” ovat usein todella häikäiseviä poikaystäviä, sillä he oikeasti haluavat parisuhteen toimivan. He usein yllättävät tyttöystävänsä kivoilla lahjoilla ja muutoinkin aivan pienillä eleillä. Onhan tämä nyt parempi vaihtoehto kuin sellainen mies, joka saattaa olla komea, mutta jonka arvelee koko ajan iskevän muita naisia tai joka välittää vain ja ainoastaan itsestään.

Lähde: Glamour 

Lue myös:

    Uusimmat