Uhka vai mahdollisuus? – Netflix ja YouTube saapuvat Tesloihin

35:55
Tältä näyttää tuleva Tesla Model Y.

Lähiaikoina saapuva päivitys mahdollistaa Teslan kojelautanäytön aiempaakin laajemman viihdekäytön auton ollessa pysäköitynä. Tulevaisuudessa myös auton liikkuessa.

Sähköautovalmistaja Teslan toimitusjohtaja Elon Musk paljasti lauantaisessa twiitissään, että yhtiön autoihin on tulossa "pian" mahdollisuus katsoa Netflixiä ja YouTube-videoita suoraan kojelaudassa olevalta näytöltä.

Viihdesisältöjen kuluttaminen vaatii luonnollisesti sen, että auto on pysäköitynä. Tällä hetkellä Tesloissa on tarjolla lukuisia legendaarisia Atari-pelejä, joita pelataan ohjauspyörää käyttämällä.

Kun Teslat tulevaisuudessa muuttuvat täysin itseajaviksi, tulee silloin mahdolliseksi nauttia viihdesisällöistä myös auton liikkuessa, mutta toistaiseksi niillä on kätevä tappaa aikaa esimerkiksi auton latautumista odotellessa.

Musk kehui twiitissään myös katseluelämystä.

– Kokemus on mahtavan mukaansatempaava ja elokuvamainen, kiitos mukavien istuinten ja surround-äänen.

Musk ei alkuperäisessä twiitissään kertonut aikataulusta muuta kuin että ominaisuudet tulevat tarjolle pian. Twitterissä häneltä kuitenkin tiedusteltiin tarkempaa aikataulua, mihin hän vastasi, että päivitys saapuisi mahdollisesti jo elokuussa, mutta joka tapauksessa muutaman kuukauden sisällä.

Lähteet: The Verge, Engadget

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja