Mainos

Tyttöystäväni käy hermoilleni, mitä teen? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

”Tyttöystäväni on todella aktiivinen tekstailija ja suoraan sanottuna minulla menee jo hermot. Hän saattaa tekstailla vartin välein, vaikka olisin poikaporukalla mökkireissulla. Kyse ei siis uskoakseni ole edes mustasukkaisuudesta, sillä hänen pitäisi tietää, että olen keskellä ei mitään. Miksi hän piinaa minua jatkuvasti? Mitä voin tehdä asialle? Menee hermot!”kyselee Kalamies.

Näin naiset vastasivat:

"Hyvä Kalamies, sano tyttöystävällesi, että nyt menee hermot. Hän ei ole varmaan edes ajatellut tekstaamisen olevan sinusta ärsyttävää – todennäköisesti hän vain haluaa osoittaa ajattelevansa sinua. Suurin osa parisuhteen ongelmatilanteista ratkeaa suoraan puhumalla. Toinen vaihtoehto on jättää kylmästi vastaamatta, mutta tässä on riskinä viiden vastaamattoman viestin jälkeen vihainen peräänsoitto ja riita."
– 24, parisuhteessa

”Morjens, Kalamies! Tässähän kaikki riippuu viestien sisällöstä. Jos niissä lukee ”missä olet?!?!?” tai ”mikset vastaa!?!?!?!?!?”, aistin jotakin ongelmaa suhteessanne. Tuo ”hänen pitäisi tietää” on hieman vaarallinen ilmaus: miten niin pitäisi? Oletko kertonut? Mistä sitä tietää, kenen kanssa siellä ei-missään ollaan? Ja niin edelleen. Jos viesteissä taas lukee ”pus” tai ”muru<3”, onneksi olkoon: tyttöystäväsi rakastaa sinua, eikä voi olla ilmaisematta rakkauttaan. Miten kamalaa, on se hirveä tilanne… Ei vaan! 

Olen itsekin kova viestittelijä, ja siksi mieheni kertookin yleensä etukäteen olevansa menossa paikkaan X, ja sanoo myös suoraan ”en varmaan illan aikana katso/kuule puhelinta, mutta soitellaan sitten aamulla”. Sano siis suoraan, että olet nyt tavoittamattomissa. Älä jätä tulkinnanvaraa! Sano reippaasti ”hei rakas, me mennään nyt kundien kanssa saunomaan. En tänään kamalasti seuraa puhelinta, mutta soitan sulle aamulla, pus!” Tämän pitäisi riittää. Jos ei riitä, on vakavan keskustelun paikka. Teillä kummallakin on oikeus myös omaan elämään, jota toinen ei koko ajan kyttää. 

PS. Eräs nainen oli kerran avoimen järkyttynyt siitä, etten tiennyt, missä poikaystäväni on. Hänestä oli käsittämätöntä, että voimme olla erossa toisistamme niin, etten tiedä miehen tarkkaa sijaintia… Että on meitä moneen junaan. Tsemppiä!”
– 30, parisuhteessa

 ”Huoh. Älä valita, vaan kysy. Kysy, miksi hänellä on tapana laittaa niin usein viestiä: onko se hänen tapansa osoittaa välittävänsä sinusta, että olet hänen mielessään? Vai viestitteleekö hän myös ystäviensä kanssa samaan tahtiin? Vai onko kyse jostain muusta? Alituinen viestittely on raskasta ja kuluttavaa, mutta on aika ikävää kuulla, että koet hänen PIINAAVAN sinua. Mitä voit tehdä asialle? Puhua hänen kanssaan ja kertoa esimerkiksi, ettet ole itse tottunut viestittelemään moista tahtia ja ettei hänen tarvitse ihmetellä, miksi et vastaa heti. Joten laske kännykkäsi myös välillä omasta kädestäsi – sinähän niitä viestejä tunnut lukevan heti, kun ne saapuvat. ”
– 29, sinkku

"Ehkä tyttöystäväsi on takertuja? Epäilen hänen olevan myös mustasukkainen luonne. Sinuna en vastaisi viesteihin ennen kuin vasta illalla. Kun seuraavan kerran lähdet mökkireissulle, sano tyttöystävällesi jo etukäteen, että et varmaankaan ehdi vilkuilla puhelintasi ennen kuin vasta illalla tms, ja laita hänelle sitten itse omasta aloitteestasi hyvän yön viesti tai muuta vastaavaa. Kyllä viestin per päivä pitäisi riittää ihan hyvin, ei sen enempää tarvitse viestitellä, kun kerran tarkoitus on viettää aikaa kavereiden, ei kännykän kanssa. Koeta myös kannustaa häntä viettämään aikaa omien kavereidensa kanssa, jolloin hän ei takertuisi sinuun liikaa."
– 29, avoliitossa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.