Tyttöystävä keksi tavan pitää innokkaat naiset kaukana miehestään – julkaisi vitsikkään kuvan oivalluksestaan: "Jos luet tätä tekstiä..."

Holly Cockerill antoi poikaystävälleen Karl Hennanille lahjaksi paidan, jossa on hänen kuvansa ja varoitus muille tytöille. Holly jakoi kuvia paidasta Twitterissä ja julkaisusta tuli viraali. Myöhemmin Holly totesi, että kyseessä oli vitsi.

Iso-Britannian Manchesterissa asuva Holly Cockerill keksi oivan tavan pitää liian innokkaat leidit pois poikaystävänsä Karl Hennanin kintereiltä baarissa. Hän teki tälle T-paidan, jossa oli varsin hemaiseva kuva hänestä sekä muille naisille osoitettu varoitusteksti. Nainen julkaisi kuvia paidasta Twitterissä.

Twiitissä on kaksi kuvaa. Toisessa Karl pitää yllään paitaa ja hän näyttää pyörittelevän silmiään. Hänen takanaan seisoo ilkikurisesti hymyilevä Holly. Toisessa kuvassa näkyy T-paidan teksti.

Varoitus kuului seuraavasti: "Jos luet tätä tekstiä, olet katsellut miestäni liian pitkään. Näin minä katsoisin sinua, jos olisin paikalla. Moi, olen Holly, hänen tyttöystävänsä!"

Kuvien yhteyteen Holly on kirjoittanut: En oikein usko, että Karl pitää tästä paidasta, jonka ostin hänelle synttärilahjaksi. Kanna sitä ylpeydellä, muruseni!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Riemua ja inhoa Twitterissä

Tähän mennessä Hollyn twiitille on kertynyt yli 12 000 tykkäystä. Yli 3 600 Twitter-käyttäjää on kommentoinut päivitystä. Suhtautuminen näyttää tosin vaihtelevan melkoisesti.

– Nauroin tälle, en tiedä, miksi! kommentoi eräs.

– Miettikääpä, jos roolit olisi käännetty päinvastoin! huomautti eräs.

– Hänen takiaan toivon, että tämä on vitsi, kommentoi kolmas.

T-paita oli "vitsi"

Myöhemmin myös Karl osallistui keskusteluun Twitterissä.

– Rakas, en halua pitää tätä typerää paitaa tänä iltana. Saanko ottaa sen pois!

– Ei, sinun on parempi pitää sitä koko ajan. Myös perheesi kanssa, kuului Hollyn vastaus.

Monet Twitter-käyttäjät näyttivät pitävän Hollyn käytöstä erittäin omistushaluisena. Manchester Evening News -sivuston mukaan Holly kommentoi julkaisua myöhemmin Twitterissä sanomalla, että koko juttu oli pelkkä vitsi.

Lue myös:

    Uusimmat