Poikaystävä ei tekstannut takaisin – turhautuneen Paulinan hillitön video johti jopa työtarjouksiin

0:29
Nappaa vinkki, joka helpottaa viestin kirjoittamista iPhonella.

Paulina ei jäänyt odottelemaan poikaystävän vastausta tekstiviestiin, vaan käytti aikansa viraalihitin syntyyn.

21-vuotias Paulina Ramirez kyllästyi odottamaan tekstiviestiinsä vastausta poikaystävältään. Kyllästymisen seurauksena syntyi viraalihitti, jonka ansiosta naisen ura voisi lähteä nousukiitoon tyystin uudella alalla.

Paulina kertoi Buzzfeed-sivustolle, että tilanne sai alkunsa siitä, kun hänen poikaystävänsä George Giron, 21, ei välittömästi vastannut tyttöystävänsä tekstiviestiin päivän suunnitelmista.

George oli nukahtanut kesken suunnitelmien, ja Paulina turhautui tajuttuaan jääneensä roikkumaan yksipuoliseen keskusteluun.

– Hän nukkui vain tunnin, mutta kyllästyin ja päätin tehdä videon, joka voisi saada hänet hekottamaan, Paulina kertoo.

"Missä v*tussa George on?"

Niinpä Paulina väsäsi ajankulukseen "Missä v*tussa George on?" -nimisen videotrailerin, jossa käsitellään poikaystävän etsimisen eri vaiheita aina "olen hereillä" -viestin saamiseen asti. Tämän jälkeen vihainen tyttöystävä googlaileekin jo "miten tappaa poikaystävä".

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tiivistunnelmaista traileria on katsottu Twitterissä jo 300 000 kertaa.

– Hän heräsi ja piti sitä hauskana, Paulina kertoi poikaystävänsä ajatuksista tämän vihdoin herättyä.

"Se on samaistuttava"

Videosta tuli järjetön hitti Twitterissä vain tunneissa. Moni oli todella vaikuttunut sen laadusta, mutta moni myös epäili Paulinan olevan hieman sekaisin. Nainen haluaa kuitenkin vakuuttaa, että video tehtiin puhtaasti huumorimielessä.

– Luulen, että ihmiset pitävät siitä niin paljon, koska se on samaistuttava. Mutta jotkut ovat ottaneet sen liian vakavasti, he luulevat, että olen omistushaluinen, mielipuoli tyttöystävä. Se oli vilpittömästi pelkkä vitsi.

Video johti työtarjouksiin

Hauska video ei kuitenkaan ollut pelkkä hetken somehitti. Paulina nimittäin sai oikeita työtarjouksia sen ansiosta. Hän kertoo saaneensa viestejä, joissa toivotaan, että tämä voisi editoida videoita maksusta, mutta vielä hän ei kuitenkaan ole tarttunut tarjouksiin. Hän kertoo tehneensä videon pelkästään iMovie-sovelluksella, eikä ainakaan vielä koe olevansa oikea henkilö vastaanottamaan tarjottuja töitä.

Paulina kertoo todellisen intohimonsa olevan psykologia.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja