Nainen kyllästyi poikaystävänsä baarijuoksuihin – aikoo veloittaa reilut 40 euroa joka kerta, kun hän on ulkona yli "kotiintuloajan"

2:04
Katso videolta helppo vinkki, joilla voit parantaa parisuhdettasi jo tänään!

Tyttöystävä väittää Redditissä veloittavansa poikaystävältään reilut 40 euroa, jos tämä ei ole ennen aamuneljää kotona. Erikoisesta sopimuksesta uutisoivat muun muassa FoxNews ja Mirror.

Kotiintuloajat ovat monille yleensä tuttuja lapsuudesta. Eräs sosiaalisen median käyttäjä kuitenkin paljastaa Redditissä, että hänellä on kotiintuloaika myös poikaystävälleen. Ja jos mies ei ole kotona ennen aamuneljää, hän joutuu maksamaan tyttöystävälleen 50 dollaria, noin 43 euroa.

Järjettömältä vaikuttavalla säännöllä on kuitenkin syynsä, joita nainen avaa Redditissä. Hän jakoi tarinan sosiaalisen median palvelussa kysyäkseen, kumpi suhteen osapuolista oli tilanteessa järkevämpi.

"Aluksi en ymmärtänyt, kuinka ongelmallista se oli"

Kolme päivää sitten julkaistussa kirjoituksessaan nainen kertoo, että he ovat asuneet poikaystävän kanssa yhdessä nyt kaksi vuotta. Nykyisin nainen viihtyy kotona, mutta suhteen alkuaikoina hänellä oli ongelmia alkoholin kanssa ja hän juhli muutaman kerran vuodessa kolmeen asti yöllä.

Usein juhliessa naisen akku myös pääsi loppumaan.

– Aluksi en ymmärtänyt, kuinka ongelmallista se oli, koska en pettänyt ja olin kirjaimellisesti puolen korttelin päässä kodistamme ja samassa baarissa, johon menimme joka kerta. Joka kerta poikaystäväni ilmaisi, että hän vihasi tätä. Hän vihasi, että olin ulkona myöhään ja vihasi akun loppumista. Hän sanoi minulle, että sitä oli mahdotonta hyväksyä.

"Vielä lähes vuoden jälkeen hän tekee vieläkin niin"

Niin nainen lopetti juomisen ja aamukolmeen asti juhlimisen poikaystävänsä toiveen mukaisesti.

Nyt vuotta myöhemmin poikaystävä on kuitenkin se, joka juhlii baareissa joka viikonloppu aamukolmeen tai jopa viiteen saakka.

– En kysy, kenen kanssa hän on tai mitä hän tekee ennen kuin hän lähtee. En häiritse häntä, kun hän on ulkona. –– Mutta se silti häiritsee minua, että hän on myöhään [ulkona] sen kaksinaismoraalin vuoksi, jonka hän asettaa suhteeseemme, nainen kirjoittaa Redditissä.

– Ensin se ärsytti minua. Sitten ajattelin, että minun pitäisi vain rauhallisesti selittää hänelle, miksi olen eri mieltä hänen toimintansa kanssa. Mutta lähes vuoden jälkeen hän tekee vieläkin niin. Hän sanoo minulle, että on kotona tiettyyn kellonaikaan eikä ole.

"Kukaan ei saa suuttua"

Tyttöystävän mukaan mies ei ole vieläkään ymmärtänyt, miksi tilanne on ongelmallinen naiselle. Siksi nainen on päättänyt siirtyä keskustelun sijaista rangaistukseen.

– Tänään, kun hän lähti keskiyöllä, tein ehdotuksen. Jos jompikumpi meistä ei ole kotona aamuneljältä, hänen täytyy antaa toiselle 50 dollaria eikä kukaan saa suuttua.

– Ajatuksenkulkuni menee niin, että hän joko väsyy maksamaan minulle viisikymppiä ja tulee kotiin ajallaan tai tarjoaa minulle saman verran ymmärrystä siitä, että silloin tällöin vietän iltaa ulkona baarien sulkemiseen asti, hän selittää.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Elämäntyylinne eivät sovi yhteen"

Tyttöystävä halusi kuitenkin myös tietää, mitä muut sosiaalisen median käyttäjät ovat mieltä pariskunnan sopimuksesta.

Naisen julkaisu keräsi muutaman päivän aikana lähes sata kommenttia. Osa on pitänyt sopimusta naurettavana – osa kannattaa heidän eroaan.

– Elämäntyylinne eivät sovi yhteen. Onnea sinulle toipumisesta, mutta hän ei ole samassa veneessä. Olette molemmat eri risteilyillä. Ongelmasi on, että yrität sakottaa häntä muuttaaksesi sitä, kuka hän on. Hänen ongelmansa on, että hän ei huomioi tarpeitasi. Joko molemmat pääsette yhteisymmärrykseen siitä, kuinka sopia ulkona vietetyt illat. Tai toisen teistä täytyy tehdä päätös ja mennä eteenpäin, eräs kommentoi.

– Tämä 50 dollarin idea on huono, se kuulostaa siltä, että se johtaa lisääntyvään mielipahaan, eikä itseasiassa rohkaise häntä tulemaan kotiin ajallaan. Ette vaikuta pystyvän kommunikoimaan tunteitanne toisillenne kunnollisesti, tai hän vain ei välitä siitä, miltä sinusta tuntuu, toinen pohtii.

– Teidän pitäisi olla aikuisia. Toiselta 50 dollarin veloittaminen liian myöhään ulkona olemisesta on minusta naurettavaa, kolmas kirjoittaa.

Mitä mieltä itse olet?

Lähteet: Reddit, FoxNews, Mirror, LadBible 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja