Hilpeä kuva: Mies nukkui baari-illan jälkeen trampoliinilla – ei uskaltanut herättää vihaista tyttöystäväänsä

David oli lähtenyt riidan päätteeksi baariin ja unohtanut kotiavaimensa. Kotiin tultuaan mies ei uskaltanut herättää ennestäänkin kärttyisää tyttöystäväänsä Georgiaa, joten hän päätti nukkua yön pihalla trampoliinilla. Nainen julkaisi hilpeän kuvan myöhemmin Facebookissa, kertoo muun muassa Metro-lehti.

Yllä olevalla videolla paljastetaan, mikä on suurin virhe parisuhteessa.

Jokainen parisuhteessa oleva tietää, että mikäli lähtee yksin viihteelle, on parempi olla herättämättä kumppania kotiin palatessa.

Sääntö pätee eritoten silloin, mikäli olet sattunut riitelemään rakkaasi kanssa ennen ulos lähtöä. Kun henkilö on jo varmiiksi polttanut päreensä kanssasi, ei todellakaan kannata herättää nukkuvaa karhua.

Näin kävi Glasgow'ssa asuvalle David McCallumille, ja hän keksi tilanteeseen varsin nerokkaan ratkaisun.

Yö trampoliinissa

Davidin, 24, tyttöystävä Georgia Nisbet oli ollut suunniltaan huolesta, kun mies oli riidan päätteeksi lähtenyt talosta eikä ollut tullut kotiin saati vastannut puhelimeen.

26-vuotias Georgia pelkäsi pahinta, mutta kun hän aamulla veti verhot sivuun ikkunan edestä, hän huomasi murehtineensa turhaan.

David nimittäin veti sikeitä pihalla trampoliinissa.

Humalainen ja tokkurainen David oli unohtanut avaimensa sisälle. Häntä ei huvittanut herättää ennestäänkin kiukkuista tyttöystäväänsä, ja koska trampoliini näytti ihan kelpo nukkumapaikalta, hän oikaisi pitkäkseen sen päälle.

Unohti kotiavaimet

Ennen töihin lähtöään Georgia meni lausumaan rakkaalleen pari valittua sanaa.

– Herää, senkin hölmö, nainen oli todennut ja marssi tiehensä.

Kuva Facebookiin

Myöhemmin hän latasi kuvan Facebookiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Miehet eivät vain juo kännejä ja lähde riidan päätteeksi ulos ja unohda kotiavaimiaan. Silloin voi päätyä yöksi trampoliinille, Georgia kirjoitti kuvan yhteyteen.

Päivityksessä Georgia totesi myös, että ainakin David tajusi ottaa kengät ensin pois jalastaan.

Halusi päästä helpolla

David kertoi Ladbible.com-sivustolle tapahtumista myöhemmin.

– Olin ensin kummityttöni ristiäisissä ja lähdin sitten juomaan. Palasin takaisin kahdelta aamuyöllä ja päätin nukkua trampoliinissa sen sijaan, että olisin ottanut vastaan myrskyn.

Lue myös:

    Uusimmat