Tyttären kuukautiset alkoivat bussissa – äidiltä kiitollinen viesti tilanteessa upeasti toimineen pojan vanhemmalle: "Kasvatat häntä oikein"

0:33

Nuoren tytön äiti halusi kiittää tytärtään auttanutta poikaa.

Nimettömäksi jäänyt Facebook-kirjoitus kiertää netissä. Alunperin Gurgaon Moms -Facebook-ryhmään kirjoitetussa tekstissä äiti kiittää tytärtään auttanutta poikaa.

– Tyttärelläni alkoivat kuukautiset tänään, kun hän oli bussissa matkalla kotiin, äiti kertoo.

Samassa bussissa oli vuotta vanhempi poika, joka huomasi tilanteen.

"Minulla on siskoja, kaikki on ok!"

– Hän veti tytön sivuun ja kuiskasi tälle, että hänellä on housujen takamuksessa tahra, ja antoi oman paitansa, jonka tyttö saattoi sitoa vyötärölleen, jotta pystyi kävelemään kotiin bussilta. Tyttö sanoi, että oli vähän nolostunut ja sanoi aluksi vain, että kaikki on ok, mutta poika oli sinnikäs ja sanoi "minulla on siskoja, kaikki on ok!"

Äiti haluaisi esittää kiitokset pojan äidille.

– Kasvatat häntä oikein, nimetön äiti kehuu.

"Sukupolvi, jota kasvatamme, on parempi kuin me itse"

Pojan kaunis teko on otettu vastaan ihaillen. Se on jaettu yhteispalvelu Redditissä useita kertoja.

– Kun luen tällaisia tarinoita, tunnen, että nykylapset ovat huomioonottavampia kuin me olemme. Lapsena en olisi varmaan edes huomannut, saati sitten, että olisin tiennyt, mitä tehdä tuossa tilanteessa, nimimerkki cowsniffer kehuu Redditissä.

– Luulen, että sukupolvi, jota kasvatamme, on parempi kuin me itse. Mielestäni meidät petti (edellinen) sukupolvi täynnä siveydensipuleita ja lyhytnäköisiä superkapitalisteja, nimimerkki soggit sanoo.

Osa keskustelijoista kuitenkin pitää julkaisua nolona, koska nyt "kaikki tietävät" tytön kuukautisista.

– Minulle on ihmeellistä, että jokin biologinen asia on edelleen oudosti tabu. Se on luonnollinen osa elämää, nimimerkki cjohnson4444 huomauttaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja