Seksikolumni: Tajuatko, milloin nainen on hulluna himosta? Mies, tämä on paras aika harrastaa seksiä

0:33

Naisen kuukautiskierron tunteminen voi parantaa seksielämää.

Kuukautiset ovat olleet minulle aina ongelma. Ensin teininä ne eivät alkaneet, vaikka kaikilla muilla jo oli ne. Tai ainakin siltä tuntui. Sitten kun ne alkoivat, olivat vuotopäivät niin kivuliaita, että olin liioittelematta kahden päivän ajan sikiöasentoon kouristuneena. 

Ensimmäisen lapsen syntymän myötä kivut loppuivat, mutta minusta kuoriutui PMS-hirviö. “Tapan ensin kaikki muut ja lopulta itseni.” “Etkö sä taaskaan muistanut tuoda suklaata?!” “Ai sä toit suklaata, haluaksä lihottaa minut?!” Sisäinen hormonimyrskyni ei todellakaan pysynyt sisäisenä, vaan turskahteli ympäristöön kyynelien, hien ja itseinhon ilmaisuina. 

Voisinkin näin jälkikäteen pyytää anteeksi ensimmäiseltä aviomieheltäni: Juu, olin hirveä ämmä. Mutta vain siis kaksi päivää ennen kuukautisia. Muut ajat olin ihannevaimo, tietty. Ja voi kai tässä pyytää anteeksi tuolta nykyiseltäkin, saattaa yhä vähän olla rouva liian herkillä tietyssä vaiheessa. 

Mutta. Se ihana mutta: Mä olen myös oikealla tavalla herkillä tuon samaisen hormonituotantoni, kuukautiskiertoni ja hedelmällisyyteni takia. Ne pari kolme päivää ovulaation vaiheilla… Grrr. Kanna minut metsään, apinamies. Ota minut rajusti takaapäin ruuhkabussissa, sinä tuntematon lihaskimppu. Anna minulle paljon, lisää, kovempaa. Pane tainnoksiin. Okei, taisitte jo ymmärtää. 

Silloin kun ovuloin, näen mahdollisia seksikumppaneita kaikkialla. Ja ne miehet, jotka laittavat kropan veteläksi, ovat supermaskuliinisia. Työpaikalla liikkuvat "remonttireiskat" saavat miettimään, onko kokoushuoneessa lukko ovessa ja hyvä äänieristys. Miesten ei tarvitse edes olla mitenkään hyvännäköisiä, riittää kun ovat hyvin miehisiä silmissäni. Saatan tuijottaa ulkomaalaistaustaisia, tummia ja karvaisia miehiä: "Tule ja halkaise minut". Näin kävi juuri vähän aikaa sitten metrossa. 

Ja parin päivän päästä saatan pitää samoja henkilöitä vastenmielisinä. Tässä nähdään, miten hurja vaikutus hormoneilla on. Tavallaan se on ihanaa, kun tajuaa, että luonto toimii niin kuin pitää. Luonnonvalintahan tukee hyvän suvunjatkajan löytymistä, ja miehinen mies lienee siihen tehokkain. 

Naisena tuntuu hyvältä, että alkukantaiset vaistot toimivat. Toisaalta nuo PMS-päivät ovat jotain, mitä en haluaisi luonnolta saada. Onneksi ne ovulaation aikaan saadut orgasmit korvaavat aika paljon. Ja onneksi mieheni tietää nämä päivät, luulen että meillä molemmilla on kalenterissa merkittynä kiertoni… 

Eli kaikki te miehet joiden nainen raivoaa juuri ennen kuukautisten alkua, tarkkailkaa ennemminkin, onko hän vajaa kaksi viikkoa ennen sitä erityisen halukas, herkkä laukeamaan ja kiimainen? Sillä teillä saattaa olla hallussanne aarre, joka takaa mitä nautinnollisinta seksiä, kun vain tajuatte sitä tarjota oikeina päivinä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja