Tv:stä tuttu, siskonsa kanssa saman vartalon jakava Abby Hensel on mennyt naimisiin

Abby Henselin häitä tanssittiin vuonna 2021.

Abby & Brittany -televisiosarjasta tuttu Abby Hensel on mennyt naimisiin puolisonsa Josh Bowlingin kanssa. Asiasta kertoo muun muassa Today.

Abby ja hänen siamilainen kaksosensa Brittany Hensel tulivat tunnetuiksi esiinnyttyään The Oprah Winfrey Show'ssa vuonna 1996. Siskokset jakavat saman vartalon. Todayn mukaan Abby kontrolloi heidän oikeaa kättään ja jalkaansa, ja Brittany puolestaan vasenta.

Kun Abby ja Brittany syntyivät, eivät heidän vanhempansa halunneet heille tehtävän erottamisleikkausta sen riskialttiuden vuoksi. Lääkäreiden mukaan oli vain pieni mahdollisuus, että molemmat tytöt selviäisivät leikkauksesta hengissä.

Siskosten elämää dokumentoitiin yhden tuotantokauden verran Abby & Brittany -sarjassa, jota esitettiin vuonna 2012.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sarjan päättymisen jälkeen on ehtinyt tapahtua paljon. Nykyisin sisarukset, jotka valmistuivat sarjan päättymisen aikaan collegesta, opettavat viidettä luokkaa minnesotalaisessa koulussa.

Lisäksi Abbyn ja hänen puolisonsa Joshin häitä tanssittiin vuonna 2021. Josh työskentelee Todayn mukaan hoitajana ja on Yhdysvaltain armeijan veteraani.

Siskosten Facebook-profiilikuva vaikuttanee olevan peräisin Abbyn ja Joshin häistä. Kuvassa siskoksilla on yllään valkoinen häämekko, ja he pitävät Joshia kädestä.

Lue myös:

    Uusimmat