Fanin harmiton kommentti iski herkkään paikkaan – vaimojensa jättämäksi joutunut Sisarvaimot-tähti raivostui sarjan kuvauksissa

Sisarvaimot-sarjan Kody Brown raivostui fanin harmittoman oloisesta kommentista.

Vuodesta 2010 lähtien esitetyssä yhdysvaltalaisessa Sisarvaimot-sarjassa on seurattu Brownin perheen moniavioista elämää, johon ovat kuuluneet Kody Brown, 54, hänen neljä vaimoaan sekä 18 lastaan. 

Nykyään vaimoja on kuitenkin jäljellä enää yksi, sillä vaimoista kolme päätti yksi kerrallaan lähteä moniavioisesta suhteesta. Christinen, 51, Merin, 52, ja Janellen, 54, poistuttua omille teilleen Kody Brownilla on enää yksi vaimo, Robyn Brown, 45. 

Sarjan kuluvalla kaudella pian esitettävästä jaksosta julkaistiin hiljattain ote, jossa Kody ja Robyn Brown lukevat yhdessä sarjan faneilta tulleita kommentteja ja viestejä. 

Viesteistä yksi meni toden teolla Kody Brownin ihon alle – vaikkei sen lähettäjä kenties ollut tarkoittanut sitä lainkaan pahalla, kertoo The Sun

– Mielestäni on mahtavaa, että te löysitte toisenne ja haluatte vain olla yhdessä. Mielestäni teidän pitäisi tunnustaa se ja vain sanoa se, Jeff-nimimerkillä viestinsä lähettänyt fani toteaa. 

Luettuaan viestin ääneen tabletilta Kody Brown katsoo suoraan kameraan vihaisesti, puhutellen suoraan viestin lähettänyttä "Jeffia". 

– Noh Jeff, mielestäni olet sen uhri, että olet nähnyt elämästämme 20 tuntia 365 päivän sijaan, Kody Brown tiuskaisee kameralle. 

Kommentin jälkeen vierellä istuva Robyn Brown puuttuu tilanteeseen peittämällä puolisonsa suun kummallakin kädellään pyytäen, että tämä lopettaisi puhumisen. 

– Hän yritti olla mukava, Robyn Brown toteaa vihaiselle aviomiehelleen. 

Robyn Brownin vakuutteluilla ei kuitenkaan ole vaikutusta Kody Browniin. 

– Kuule, me emme halunneet perheemme hajoavan. Eikö se ole selvää?

Yhä edelleen Robyn Brown yrittää puolustella "Jeffia" toteamalla, ettei tämä varmastikaan yrittänyt olla epäkohtelias. 

Kody Brown kuitenkin jatkaa tylytystään. 

– Jeff, luet liikaa iltapäivälehtiä. Me emme halunneet tätä eroa, minä en halunnut tätä eroa. 

Pariskunta saa keskenäänkin nahinan aikaiseksi, jonka Kody Brown summaa muistuttamalla, että "on käynyt läpi kolme avioeroa kolmen vuoden aikana". 

– En ole tyytyväinen. Enkä ole mukava. 

Neljästä vaimosta Christine oli ensimmäinen, joka päätti lähteä Brownien moniavioisesta suhteesta marraskuussa 2021. Yli vuosi ensimmäisen eron jälkeen lähti puolestaan Janelle, ja vain muutamaa viikkoa myös Meri. 

Meri Brown oli aikoinaan Kody Brownin ensimmäinen vaimo, ja kaksikko sopi liittonsa sekä laillisesti että "henkisesti" vuonna 1990. Seuraava "henkinen" liitto solmittiin Janelle Brownin kanssa vuoden 1993 tammikuussa. Kolmas "henkinen" avioliitto tuli toteen Christine Brownin kanssa vuonna 1994. 

Tällä hetkellä ainut jäljellä olevista liitoista Robyn Brownin kanssa solmittiin Sisarvaimot-sarjan ensimmäisellä kaudella toukokussa 2010. Robyn ja Kody Brown ovat nykyään myös laillisesti naimisissa.  

Lue myös:

    Uusimmat