Tutuilla suomalaisilla lukuisia rakkaustatuointeja

Useat suomalaiset muusikot ja missit ovat julistaneet rakkauttaan puolisoaan tai perhettään kohtaan tatuoimalla heihin liittyvän viestin ihoonsa.

Ex-formulakuski Mika Häkkisen puolison Marketa Remesovan tatuoinnit kuvastavat rakkautta.

Marketa Remesovan käsivartta koristaa rakkaustatuointi. Tekstinä "todellinen rakkaus" kuvastaa kaikesta päätellen pariskunnan onnellista liittoa. Toisessa tatuoinnissa sen sijaan on pariskunnan tyttären Ella Emilian nimi. Pariskunnan ensimmäinen lapsi Ella Emilia Häkkinen syntyi Tšekin Plzeňissä 30. marraskuuta 2010.

Ville Valolla tatuointi sormuksena

HIM-solisti Ville Valo kihlautui kesällä 2005 juontajana tunnetun Jonna Nygrenin kanssa. Tuolloin sormusten sijaan pari tatuoi toisensa nimikirjaimet vasempiin nimettömiinsä. Valo ja Nygren kuitenkin erosivat jo vuonna 2006.

Saulilla ja Adamilla mystinen yhteinen tatuointi

Myös Suomen Big Brother 2007 -voittaja Sauli Koskinen ja hänen rakkaansa, American Idol -tähti Adam Lambert ottivat vuoden 2012 alussa samanlaiset tatuoinnit ranteisiinsa. Tatuointi kuvastaa mysteeristä "oofta" -sanaa.

– Se oli sellainen sisäpiirivitsi, ei kyseessä ole mikään iso salaisuus kuitenkaan, Adam kuvaili tatuointeja Acces Hollywoodin haastattelussa.

Satu Tuomisto kunnioittaa menetettyjä rakkaita

Miss Suomi 2009 Satu Tuomiston isä kuoli yllättäen helmikuun 2009 lopussa. Kaunotar on kertonut julkisuudessa olleen isänsä kanssa erittäin läheinen.

Keväällä 2009 Tuomisto kertoi Radio Novan haastattelussa kunnioittavansa aikoo kunnioittaa isänsä muistoa ottamalla hänen kunniakseen tatuoinnin.

– Olen aiemmin ottanut tatuoinnin mummoni muistoksi, joka kuoli kahdeksan vuotta sitten. Se tatuointi on alaselässä. Nyt olen päättänyt, että otan oikein pienen sydämen isälle. Se kulkee aina mukana, Satu kertoi tuolloin.

Wallu Valpiolla Suomen erikoisin tatuointi?

Mediapersoona Wallu Valpion nahkassa on yksi Suomen tunnetuimmista tatuoinnista. Harvassa ovat nimittäin ne, jotka eivät ole nähneet Valpion rintaa koristavaa Äiti-kirjoitusta.

Valpion kehosta löytyy useita muitakin tatuointeja, joihin jokaiseen liittyy oma tarinansa. Yleensä erotessa entisestä rakkaasta muistuttavat tatuoinnit peitetään, mutta toisin on tämän herran kohdalla. Herra on hakkauttanut kuuden ex-tyttöystävänsä nimet ihoonsa.

– Tuo viimeisinkin, eli Heralan Niina vaan tokaisi, että otit sitten tollasen tatuoinnin, Valpio nauroi huhtikuussa 2009.

Hän myös paljastaa, että joutui soittamaan joillekin entisilleen rakkauksilleen suunnitellessaan tautointiaan. Syynä ei ollut luvan kysyminen, vaan se, ettei hän muistanut tarkkaan, miten joidenkin eksien nimet kirjoitetaan.

Niko Nousiainen tatuoi rakastaan kuvastavan kuvan

BB-talossa ollessaan vuoden 2010 BB-voittaja Niko Nousiainen pussaili mystistä paperia, jossa näytti olevan huulten jälki. Kyseinen paperi oli tatuoinnin luonnos ja mallina tyttöystävän, Miss Helsinki 2010 Sofia Ruusilan huulten kuva. Niko toteutti suunnitelmansa, ja maaliskuussa 2010 tatuoitu kuva Sofian huulista koristaa nyt miehen niskaa.

Pezhman Ahmadi tatuoi Viivin nimen – kuinkas sitten kävikään?

Vuoden 2010 Miss Suomen Viivi Pumpasen entinen kihlattu Pezhman "Petsku" Ahmadi tatuoi parin suhteen aikana käsivarressaan olleen tribaalitatuoinnin alle rakkaansa nimen.

Ex-pari piti yhtä loppusyksystä 2009. Avoliittoon he muuttivat helmikuussa. Kihlauksesta pariskunta kertoi kesäkuussa 2010, mutta kihlaus purkaantui jo heinäkuussa. Pezhman otti Viva la vida -tatuoinnin Viivi-rakkaustatuointinsa päälle.

Viivi-tatuoinnin peittäminen kesti kaikkiaan noin viisi tuntia, mutta Pezhman on todennut MTV3.fille, ettei rakkaan eteen tehty "uhraus" ole miestä kaduttanut.

Cheek nimesi tatuointinsa veljiensä mukaan

Rap-artisti Cheek nimesi fanin toiveesta olkapäätänsä koristavan tatuoinnin.

Cheekin oikeaa olkapäätä koristaa kuva kolmesta apinasta. Apinat opettavat keskittymään hyviin asioihin, sillä yksi apinoista ei kuule mitään pahaa, yksi ei puhu mitään pahaa ja yksi ei näe mitään pahaa. Apinoiden kuvien lisäksi tatuointia tehostaa myös teksti.

–Nämä apinat ovat ikään kuin elämän ohjenuora mun olkapäässä, Cheek kertoo.

Cheek toteaa, ettei hänen tatuointinsa apinoilla ole nimiä, mutta nimesi ne lopulta suorassa lähetyksessä.

– Jos näin äkkiä nimet heitän ehkä siinä on veljessarja Jare, Jere ja Markus.

Martina Aitolehdellä esikoinen iholla

Laulaja Martina Aitolehti synnytti esikoisensa marraskuussa 2009. Iloisen perhetapahtuman kunniaksi Martina tatuoi tyttärensä Victorian syntymäajan ja koko nimen vasempaan käsivarteensa.

Idols-Sini osoittaa rakkauttaan perheelleen

Vuoden 2012 Idols-finalisti Sini Tuominen paljasti ottaneensa varsin erikoisen tatuoinnin päivää ennen toista finaalikoitosta. Tatuoinnin hän on omistanut erittäin tärkeille ihmisille.

–Tatuointi on omistettu perheelleni, äidille ja isälle. He ovat niin rakastavia, kannustavia ja luotettavia. Tämän kisan aikana se kaikki on korostunut entisestään, Sini kertoi Idols-sivustolle hymyillen.

Laulajatar kertoi suunnitelleensa tatuointia tiiviisti kuukausia ja naisen mielessä se on ollut jo vuosia. Uutukainen kuva on tatuoitu Sinin oikean käden keskisormen sivuun.

– Siinä lukee Endless Love. Sen ottaminen sattui aika paljon, mutta onneksi se kesti vain vähän aikaa. Tekstin piti ensin tulla nimettömään, mutta mun sormi oli niin pieni, ettei se mahtunut. Mun mielestä sormi on erikoinen ja myös naisellinen paikka.

Anne-Mari Berg tatuoi muusikkorakkaansa nimikirjaimen iholleen

Anne-Mari Berg sinetöi rakkautensa tunnustukseksi käsivarteensa tatuoinnin syyskuussa 2010.

P-kirjain tarkoittaa Apocalyptican sellistin Perttu Kivilaakson etunimen ensimmäistä kirjainta. Anne-Mari Berg on kihloissa Pertun kanssa.

– Asia oli ollut harkinnassa jo pitkään. Olin keikalla tatuointimessuilla, jossa oli hyvä tilaisuus ottaa kuvio. Pertulla on samantyylinen tatuointi muualla kehossa. Aikoinaan oli puhetta, että otamme tatuoinnit toistemme kunniaksi. Nyt se on tehty, Berg kertoi tuolloin MTV3.fille.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja