Tuomaristo keräili kappaleita – tähtivahti Emil Larmilta tulinen pillastuminen kesken SM-liigamurskajaisten

Lukko 4-0-johtoon, tulistunut Emil Larmi rikkoo mailansa 1:14

Pelicansin tähtimaalivahdilta Emil Larmilta nähtiin tulinen pillastuminen, kun Lukko latoi jo neljännen osumansa Pelicansin verkkoon jääkiekon SM-liigassa.

Vierasjoukkue Lukko johti taistoa avauserän jälkeen 2–0 ja raumalaisten kaksi seuraavaa rysää nähtiin heti toisen erän ensiminuuteilla. Sebastian Repo maalasi kahden miehen ylivoimalla ajassa 20.47 illan toisen osumansa, ja yhden miehen ylivoimalla osui reilu minuutti myöhemmin Vili Saarijärvi.

Pelicans-maalivahti Emil Larmille tapahtuneet olivat liikaa, ja hän paiskoi mailansa C Moren selostajan Juho Kokon sanoin "tuhannen säpäleiksi".

Ottelun tuomaristo oli keräämässä mailan kappaleita jäältä Larmin kiehahduksen jälkeen. Larmille tuomittiin epäurheilijamaisesta käytöksestä kahden minuutin rangaistus, jota meni istumaan Pelicansiin juuri palannut Brad Lambert.

Katso Saarijärven maali ja Larmin pillastuminen ylälaidan videolta.

Miika Roine kavensi myöhemmin avauserässä Pelicansin ensimmäisellä maalilla lukemat 1–4:ään. Lukko on kuitenkin vahvasti kiinni jo kymmenennessä perättäisessä voitossaan.

Pelicans on hävinnyt kuusi viimeisistä seitsemästä ottelustaan.

Ilves tekee 3-0 maalin – Galimov tulistuu 1:16