Mainos

Tuntuuko velkaantuminen karanneen käsistä? Näin voit löytää ratkaisun

Nouseeko pulssisi joka kerta postia läpikäydessä ja uusia laskuja pelätessä? Ei hätää, et ole ainoa. Voit saada apua hankalaan tilanteeseen vain muutaman minuutin työllä!

Monella meistä on luottokorttivelkaa, osamaksuja sekä kulutusluottoja. Tämän takia postilaatikon kolahtaminen voi tuntua lähes ahdistavalta – ja etenkin silloin, kun velkaa on kertynyt enemmän kuin oli alun perin tarkoitus. Jo pelkkä hetken hengähdystauko jatkuvasta laskurumbasta voi tuntua luksukselta.

Talous kuntoon kotoa poistumatta

Velkakierteeseen voi löytää apua helpommin kuin luuleekaan – ja vain parissa minuutissa. Eri suuntiin maksettavat lyhennykset on hyvä kerätä yhdeksi suuremmaksi yhdistelylainaksi. Sillä voi kuitata pois nykyiset eri suuntiin maksettavat velat.

Parasta on, että yhdistelylainaan voi saada edullisen koron ja sen avulla välttyy jatkuvalta laskujen maksamiselta sekä eri eräpäivien muistamiselta. Tämä helpottaa todella paljon stressiä ja parantaa elämänlaatua.

– Parasta työssäni on kuulla asiakkaan olevan helpottunut, kun hän kertoo saaneensa useiden satojen eurojen kuukausisäästöjä ja saaneensa velkaantumisen kuriin. Lisäksi veloista johtunut ahdistus helpottaa, kun jäljelle jää vain yksi yhdistelylaina, Freedom Rahoituksen lainaneuvoja Linda iloitsee.

Yli miljoonaa asiakasta palvellut Freedom Rahoitus tarjoaa maksuttoman lainojen yhdistämispalvelun. Sinun ei tarvitse lainan hakemista varten edes poistua kotona, vaan hakulomakkeen täyttämisen menee Freedom Rahoituksen kotisivuilla vain muutama minuutti. Voit yhdistää lainoja jopa 60 000 euroon asti.

Tietoa Freedom Rahoituksesta

Freedom Rahoitus on Pohjoismaissa kokenut lainojen kilpailuttaja, joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1999. Freedom Rahoituksen avulla lainan hakeminen on vaivatonta, sillä yhdellä hakemuksella tavoitat yli kaksikymmentä pankkia ja luotonmyöntäjää. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja