"Tunnen itseni lähinnä 104-vuotiaaksi" – Herra Ylppö laittaa elämänsä remonttiin Olet mitä syöt -ohjelmassa

41:44
Tältä näyttää Herra Ylpön viikon ruokalista

Herra Ylppö laittaa elämäntapansa remonttiin Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Muusikko Herra Ylppö nähdään Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella. Mukaan Pippa Laukan luotsaamaan elämäntaparemonttiin hän halusi, koska kokee olleensa huonossa kunnossa jo jonkin aikaa.

– En oikeastaan ole voinut kovin hyvin ja olen laiminlyönyt oman terveyteni. Olen ollut henkisesti allapäin ja minulla ei ole oikein ollut energiaa, Ylppö sanoo.

– Kun puhelu tuli niin halusin lähteä mukaan selvittämään mistä tässä kaikessa on kyse. Tämä on ihan mahtavaa, että saan vielä arvostetun lääkärin auttamaan minua, hän lisää.

Hän kertoo, ettei oikeastaan tiennyt millaisesta ohjelmasta on kyse, mutta lastensa kannustamana päätti lähteä mukaan. Muusikko kertoo, että pelkästään tieto ohjelmaan osallistumisesta auttoi hänet ulkoilemaan ja henkisen prosessin alkaneen jo ennen kuvauksia.

Muusikko kertoo, että fyysinen kunto ei ole paras mahdollinen ja ruokailutottumustenkin olevan retuperällä.

– Tunnen itseni lähinnä 104-vuotiaaksi, hän nauraa.

– Joskus kun olen viettänyt koko päivän työhuoneella niin huomaan nauttineeni pelkkää kahvia. Illalla sitten kauhealla kiireellä ravintolaan syömään, kun ei ole enää energiaa tehdä ruokaa itse, hän lisää.

Muusikko myöntää, ettei nykyisissä elämäntavoissa ole järkeä ja listaa paheikseen muun muassa laadukkaat erikoisoluet. Hän uskoo, että suurimmat haasteet ohjelmassa tulevat liittymään sääntöihin.

– Olen vähän sellainen, että tarvitsen selkeät säännöt, eli lukujärjestyksen. Jos minulla ei ole selkeitä rajoja, niin hommasta saattaa tulla boheemia haahuilua, Ylppö pohtii.

Tavoitteekseen hän on asettanut oman hyvinvoinnin.

– Ulkonäkötavoitteita ei ole, vaikka olisi toki kiva, jos saisi vähän leukaa roikkumasta. Eniten toivon energiaa kaikkeen siihen mitä tekee, hän summaa.

Olet mitä syöt alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 1.12. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja