Ohjaajalta yllättävä ehdotus – tuleeko tästä tähdestä uusi James Bond?

Ohjaaja Danny Boyle ehdottaa seuraavaksi James Bondiksi Robert Pattinsonia.

Veikkailut legendaarisen James Bondin seuraavasta näyttelijästä ovat käyneet kiivaina siitä asti, kun Daniel Craig ilmoitti luopuvansa roolistaan. Craig kuvaa parhaillaan viidettä Bond-elokuvaansa, joka jää hänen viimeisekseen. Kyseessä on elokuvasarjan 25. osa, jonka nimeä ei ole vielä paljastettu.

Craigin seuraajaksi on veikkailtu lukuisia brittitähtiä, esimerkiksi Idris Elbaa, Tom Hardya, Tom Hiddlestonea ja Richard Maddenia.

Ohjaaja Danny Boyle on osallistunut keskusteluun nostamalla esiin hieman yllättävän nimen. Hänen mukaansa rooliin sopisi Twilight-elokuvista tähteyteen ponnistanut Robert Pattinson.

Boyle kertoo katselleensa Pattinsonin uusinta High Life -elokuvaa ja vaikuttuneensa tämän taidoista.

– Katselin sitä ystäväni kanssa ja sanoin, että Robert Pattinsonin pitäisi näytellä Bondia. Hän on todella aikuistunut siinä elokuvassa, Boyle sanoo.

Pattinson, 33, valittiin hiljattain Batmanin rooliin. Hän esittää supersankaria The Batman -elokuvassa, joka nähdään teattereissa kesäkuussa 2021.

Boyle oli kiinnitetty tuoreimman James Bond -elokuvan ohjaajaksi, mutta hän jättäytyi taiteellisten erimielisyyksien vuoksi sivuun ennen kuvausten alkamista. Boylen tilalle valittiin HBO:n ylistetyn True Detective -sarjan ohjaaja Cary Joji Fukunaga.

Lähteet: Esquire, People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja