Tuksu-tv:ssä outo seksiriita: Johanna paljasti pikkusiskonsa orgasmien määrän!

Kohublondi Johanna Tukiaisen Tuksu-tv-nettisarja jatkui toisena päivänään oudoissa merkeissä. Johanna sai riidan aikaan pikkusiskonsa kanssa paljastamalla tämän seksielämän salat!

24 tuntia vuorokaudessa pyörivässä sarjassa oli alkuillasta tylsää, sillä sisarukset potivat edellisiltana hankkimiaan krapuloita. Kello 20.47 Johanna istahti kameran eteen perheen Jollaksen asunnon sohvalle.

– Mä kerron tässä nyt, ennen kuin meidän vanhemmat alkaa katsoa tätä lähetystä, yhden asian. Mun pikkusisko Julia seurustelee nyt Markuksen kanssa, ja niillä on kauheat seksisessiot meneillään koko ajan. Mä oon siis todella onnellinen siskoni puolesta.

– Mun sisko saa kuulemma orgasmeja yhdynnässä, se ei ole oikeesti mitenkään hirveen helppoa, ja siksi mä olen niin onnellinen, Johanna kihersi.

Taustalta kuului Julian erittäin närkästynyt "Johanna hei", ja sisarukset ajautuivat tiukkasävyiseen keskusteluun, jossa Julia kielsi siskoaan kertomasta moisia asioita hänestä kameran edessä.

– Toihan oli vaan kehumista. Tehän vaan koko ajan p*****e, joka aamu ja ilta, Johanna sanaili takaisin.

Julia näytti olevan erittäin närkästynyt siitä, että joutui esiintymään kameran edessä. Hän kävi muun muassa hakemassa kamerassa näkyvästä keittiöstä jonkin pullon, mutta piilotti sen visusti selkänsä taakse kävellessään taas kameran ohi.

Lauloivat virsiä

Johannan show lähti takkuillen käyntiin puoli kymmenen aikaan. Johanna treenasi muutamaa kappaletta, mutta ilman nuotteja ei jutusta tullut mitään.

– Siirretään toi pianonsoitto, mun täytyy antaa sen muhii, Johanna päätti itsekin muutaman minuutin soitannan jälkeen.

Hetken kuluttua naiset laittoivat levyn soimaan ja lauloivat musiikin päälle. Katsojille tämä ei suurta nautintoa antanut, sillä musiikin takaa ei pystynyt kuulemaan heidän lauluaan. Viimein naiset laittoivat soimaan virsiä ja lauloivat niiden päälle.

Naiset menevät ensi viikolla levytysstudioon äänittämään Johannan jo ennakkoon kesähitiksi mainostamaa kappaletta.

Virsien laulannan jälkeen Johanna mainosti erikoisesti Tukholmassa asuvien sisarustensa Facebook-profiileita.Muutaman viinilasillisen jälkeen Julia rohkeni myös puhumaan kameran eteen ja alkoi kertoa entisestä miesystävästään ikään kuin tämä katsoisi lähetystä.

– Sä oot sairas. Mulla on nyt uusi poikaystävä ja mulla on paljon parempaa seksiä sen kanssa nyt. Ja missä on mun kolme tonnia, Julia laukoi kameralle kirosanojen saattelemina.

Lähetystä voi seurata Hymyn nettisivujen kautta maksamalla tunnin katseluajasta 1,5 euroa.

Voit myös tutustua Johannan Jollaksen asuntoon MTV3.fin Koti & Makuja -sivujen Tutun Huusholli -osiossa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat