Tuksu-tv:n nolo alku: Tyttörakkautta, strippausta, palanut pitsa ja paljon viinaa!

Kohublondi Johanna Tukiaisen 24 tuntia vuorokaudessa netissä pyörivä tosi-tv-sarja alkoi räjähtävästi. Sisko Julia tuli jo ennen "ensi-iltaa" niin kovaan humalaan, että joutui menemään yöpuulle.

Johanna lupasi pitää keskiviikkoiltana naamiaiset, joihin oli kutsunut julkkiksia. Kamera kuvaa tapahtumia Tukiaisen olohuoneesta, ja paikalla keskiviikkona ennen iltayhdeksää olivat ainakin Tukiaista tapaillut ex-kansanedustaja Tony Halme sekä Big Brotherin vuoden 2008 kaudelta tutut Antti Kurhinen ja Henna Kalinainen.

Bileissä oli luonnollisesti mukana myös Johannan Julia-sisko, joka yritti tanssia kameralle, mutta oli ilmeisesti nauttinut sen verran menovettä, että tipahteli koko ajan sohvalle. Julia myös strippasi Tony Halmeelle sekä kävi BB-Hennan kimppuun sohvalla.

Meno olikin niin hurjaa, että Johanna muistutti pikkusiskolleen myös parin isän katsovan ohjelmaa. Myöhemmin Julia ajutui kovaääniseen parisuhderiitaan Markus-nimisen miehen kanssa keittiössä. Julia oli sitä mieltä, että parin pitäisi erota, koska hän ei saa nukkua tarpeeksi seurustelun ollessa päällä.

Myöhemmin Johanna tunnusti, että liikaa samppanjaa nauttinut Julia oli painunut yöpuulle.

Juuri kun prime timen piti alkaa klo 21.00, keittiössä tapahtui pikkuskandaali, kun uuniin laitettu pitsa oli palanut täysin poroksi juhlijoiden unohdettua sen sinne!

Kiusallinen hiljaisuus vallitsi

Jo ennen kymmentä tilanne kääntyi siihen, että Johanna ja Tony istuivat sohvalla kaksistaan useita minuutteja sanomatta sanaakaan ja vain pyörittelivät samppanjalaseja käsissään. Kiusallinen hiljaisuus päättyi viimein koiran saapumiseen paikalle.

Eräänlainen ohjelmanumero ohjelmassa oli se, että välillä vieraat menivät alakertaan katsomaan Suomi-USA-jääkiekko-ottelua ja jutustelivat paljon heille soittavien ihmisten kanssa ja vilkuttelivat heille nettikameran välityksellä.

Kun itse emäntäpari katsoi jonnekin, BB-Henna alkoi pitää seuraa Tony Halmeelle, joka jökötti sohvalla tuntikausia. Lopulta "megabileisiin" saapui pari vierasta lisää, mutta hekin poistuivat pian alakertaan jääkiekon pariin.

Lähetystä voi katsella vuorokauden ympäri Hymy-lehden nettisivuilta 1,5 euron tuntimaksua vastaan.

Hymy-lehden keskustelupalstalta käy ilmi, että tapahtumia Tukiaisen olohuoneesta oli voinut seurata jo viime yönä. Johanna oli tuolloin esitellyt Yhdysvalloista ostamiaan hampaiden valkaisulappuja sekä kävellyt olohuoneessa aamutakki päällä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat