Tubetähti Herbalisti jätti vuosi sitten alkoholin – "Aloitin matkan kohti parempaa mielenterveyttä"

8:26
YouTube-tähdet Lakko ja Herbalisti olivat neljä vuotta sitten Huomenta Suomessa.

YouTube-tähti Herbalisti, oikealta nimeltään Juuso Henrik Karikuusi kertoo kuluneen vuoden teeman olleen itsensä kuunteleminen. 

Herbalisti, oikealta nimeltään Juuso Henrik Karikuusitäytti 28 vuotta. Syntymäpäivänsä kunniaksi YouTube-tähti julkaisi Instagramiin kuvapäivityksen, jossa kertoo kuluneesta vuodestaan.

Herbalisti kertoo, että kuluneen vuoden teema on ollut itsensä kuunteleminen.

– 2021 alkuvuodesta päätin olla 365 päivää täysin ilman alkoholia, otin oman kaupallisen myynnin haltuun ja päätin myös, että haluan antaa enemmän aikaa ystäville ja kavereille. Vielä ehkä liian aikaista sanoa, mutta tähän mennessä näissä olen onnistunut loistavasti, hän kirjoittaa.

Jos et näe päivitystä, voit katsoa sen tästä

Herbalisti kertoo aloittaneensa matkan kohti parempaa mielenterveyttä.

– Muutenkin prioriteetit on mennyt uusiksi. Muuttaminen uuteen asuntoon on kokoajan ajankohtaisempaa ja "synttärilahjana" itselleni aloitin myös viimein matkan kohti parempaa mielenterveyttä ja kävin viimein lääkärin puheilla. En oo muuten koskaan aikaisemmin saanut monivalintakokeesta näin paljon pisteitä.

Herbalisti nähtiin viime talvena Selviytyjät Suomi -ohjelmassa. Hän avautui MTV Uutisille ohjelman jälkeen kokemastaan.

Selviytyjissä Karikuusi kertoi kokeneensa itsensä sivuuttamista, vähättelyä ja pojittelua. Karikuusi myönsi, että erityisesti Aki Mannisen käyttäytyminen häntä kohtaan ihmetytti saarella.

– Vanhat tunteeni ja muistoni koulukiusaamisesta heräsivät Selviytyjissä pintaan, sillä siellä tapahtui samankaltaisia asioita kuin esimerkiksi ollessani yläasteella, Karikuusi totesi.

Karikuusi erosi vuoden 2019 kesällä pitkäaikaisesta tyttöystävästään Katriinasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja