TTK-opettajan rakas on komea Hunks-tanssija

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa räppäri VilleGallen kanssa tanssinut Kia Lehmuskoski seurustelee siviilissä Scandinavian Hunks -tanssija Nikita Koutchérenkon kanssa.

Kesästä lähtien yhtä pitänyt pariskunta elää tällä hetkellä suhteessa ihanaa alkuhuuman aikaa. Kian ja Nikitan katseet kohtasivat muutama kuukausi sitten yhteisellä työkeikalla, ja se oli saman tien menoa.

– Emme tunteneet alustavasti mistään, mutta se tunne tuli aika salamana sieltä. Tutustuttiin ja siitä se sitten lähti. Katsoin heti, että onpa kaunis nainen, tuohon olisi kiva tutustua, Nikita paljastaa.

Kuusivuotiaasta lähtien kilpatanssia harrastanut Kia tanssii Scandinavian Babes -tanssiryhmässä. Nikita kiertää Suomea taas Hunks-tanssiryhmän kanssa. Kun kumpikin suhteen osapuoli on työkseen vähissä pukeissa vastakkaisen sukupuolen edustajien edessä, ei mustasukkaisuuskysymykseltä voi välttyä.

– Suhteessa on tervettä mustasukkaisuutta. Ei mitään pahaa, sellaista tervettä ja hyvää. Ei siitä mitään riitoja tule, Nikita kertoo.

– Ei ole sairaalloista, ettet saa mennä sinne. Molemmat hoitaa omat työnsä ja tottakai siihen kuuluu, että tytöt käy poikien show'ta katsomassa, Kia komppaa rakastaan.

Pariskunta asuu vielä omissa asunnoissaan, eikä yhteen muuttaminen ole vielä ajankohtainen asia. Suhteessa otetaan seuraavia askeleita pikkuhiljaa.

– Menemme rauhassa eteenpäin ja voi sanoa, että hiljaa hyvä tulee. Ei ole mikään kiire mihinkään. Jos näin hyvin menee, niin katsotaan mihin tämä vie. Hyvään suuntaan ollaan menossa, Nikita tunnustaa.

– Jos näin menee, niin toivottaan, että tämä menee mahdollisimman pitkälle. Ei tässä muuten oltaisi, jos ei toivoisi parasta. Oon mä vähän rakastunut, Kia paljastaa.

Kun Kia tanssi räppäri VilleGallen kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa, viriteltiin kaksikon välille jo romanssia. Nikitaa ei lehtien kirjoittelut kiinnostaneet, sillä hän luotti rakkaaseensa 100-prosenttisesti.

– Luotan Kiaan sataprosenttisesti, enkä uskonut näihin romanssihuhuihin mitä hänen ja VilleGallen ympärille yritettiin rakentaa. Lehdet haluaa myydä ja he keksivät omia juttuja. Se, mitä kuulen Kian suusta, niin sen uskon sitten.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja