Triana Iglesias julkaisi rehellisen videon raskaudesta – poseeraa tyrmäävänä leningissä ja lopulta syö jäätelöä sohvalla

Triana Iglesias hauskuuttaa someseuraajiaan. 

Rap-artisti Mikael Gabrielin puoliso, Norjassa televisiopersoonana tunnettu Triana Iglesias odottaa pariskunnan esikoislasta. Iglesias onkin jakanut elämäänsä raskausaikana sosiaalisessa mediassa. 

Tuoreella Instagram-videolla Iglesias esittelee raskauden kahdet kasvot. Videon alussa Iglesias keimailee kameralle upeassa leningissä. Yhtäkkiä kuva vaihtuukin siihen, kun hän makoilee sohvalla syöden samalla jäätelöä. 

– Viime viikonloppu vastaan tämä viikonloppu. Näiden välillä ei ole kompromissia, Iglesias kirjoittaa lisäten kuvatunnisteeksi "naisen monet kasvot". 

Näet videon painamalla nuolesta.

Pariskunta ilmoitti raskaudesta kesäkuussa. Iglesias myönsi tuolloin sosiaalisessa mediassa, että alkuraskaus osui myös erikoiseen hetkeen. Aika kului koronavirukseen liittyvässä karanteenitilassa, jossa viikot kuluivat hitaasti.

– Olen lisäksi voinut pahoin jatkuvasti. Kun kerroimme uutisen, tuntui, että joku olisi ottanut tulpan pois ja päästänyt tunteeni valloilleen, Iglesias kuvaili.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja