Mikael Gabrielin kanssa esikoislastaan odottava Triana Iglesias aistikkaana raskauskuvassa: "Sisäinen jumalattareni on kasvanut"

Triana Iglesias poseeraa kuvassa purppuran värinen päähine ja kafraani päällään. 

Rap-artisti Mikael Gabrielin puoliso, Norjassa televisiopersoonana tunnettu Triana Iglesias odottaa pariskunnan esikoislasta

Iglesias julkaisi Instagram-tilillään aistikkaan äitiyskuvan. Päällään Paratiisihotelli-ohjelman juontajalla on purppuran värinen kaftaani ja näyttävä päähine. 

– Sisäinen jumalattareni on kasvanut tämän raskauden myötä. Tämä pieni tähtisielu on minulle jo koko maailma. Aivan kaikki! Olen käynyt syvää prosessia päivittäin viime viikolla. Se on kaunista, mutta myös hullua. Tunnen itseni haavoittuvaksi, mutta samalla vahvemmaksi kuin koskaan ennen. Olen niin täynnä rakkautta, Iglesias kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Pariskunta ilmoitti raskaudesta kesäkuussa. Iglesias myönsi tuolloin sosiaalisessa mediassa, että alkuraskaus osui myös erikoiseen aikaan, sillä aika kului koronavirukseen liittyvässä karanteenitilassa, jossa viikot kuluivat hitaasti.

– Olen lisäksi voinut pahoin jatkuvasti. Kun kerroimme uutiset, tuntui että joku olisi ottanut tulpan pois ja päästänyt tunteeni valloilleen, kuvailee Iglesias ja sanoi, että hänen täytyy opetella sallimaan itselleen uutisten julkistamista seuranneen tunneryöpyn kaltaiset tilanteet.

Mikael Gabriel ilmoitti syksyllä 2018 jäävänsä tauolle, jolta artisti palasi takaisin parrasvaloihin maaliskuussa 2019. Syynä taukoon oli artistiuden sekä julkisuuden tuoma taakka. Taukonsa aikana tähti muun muassa poistui sosiaalisesta mediasta.

– Se helpotti hirveästi omaa elämää ja hengittämistä. Kaikesta tuli paljon kevyempää, hän kertoi jälkikäteen.

Rap-artistin nimi nousi esiin viime viikolla, kun selvisi, että häntä syytetään rattijuopumuksesta. 

Mikael Gabriel jäi pois Elämä lapselle -konsertista tapahtuneen vuoksi. Räppäri kommentoi käryä Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Kesäkuussa minut pysäytettiin Helsingin keskustassa kesken työpäivän. Kyseessä oli poliisin mukaan rutiinitarkastus ja minut vietiin verikokeeseen. Kokeen jälkeen pääsin heti lähtemään ja sain myös pitää ajokorttini, koska kohdallani ei epäilty liikenteen vaarantamista tai päihtyneenä ajamista, Mikael Gabriel kirjoittaa julkaisussa.

– Sain tänään tiedon, että syyttäjä on päättänyt nostaa syytteen rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta, koska verestäni oli löytynyt pieni määrä kannabiksen käytön jäämiä, hän kommentoi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja