Traaginen lapsuusmuisto mursi Hugh Jackmanin kyyneliin

Karskeista rooleistaan tuttu australialaiskomistus murtui kyyneliin kertoessaan äidistään 60 minuuttia -ohjelmassa.

44-vuotias näyttelijä kertoi traagisesta lapsuudestaan suositun ohjelman emotionaalisessa haastattelussa. Hughin äiti jätti poikansa ja muun perheen yllättäen Hughin ollessa vain 8-vuotias. Lapsuusmuisto sai näyttelijän kyynelehtimään avoimesti.

– Muistan sen aamun, kun hän lähti. On kummallista, miten muistaa yksityiskohtia asiasta. Muistan, kuinka hänellä oli pyyhe pään ympärillä ja hän sanoi minulle heippa, kun lähdin kouluun. Kun tulin takaisin koulusta, kotona ei ollut ketään, Hugh muisteli traagista kokemustaan.

– Seuraavana päivänä Englannista tuli sähke, jossa äiti kertoi olevansa nykyään siellä. Ja siinä se oli. En uskonut äidin ajattelevan sekuntiakaan, että se olisi ollut lopullista. Luulen hänen ajattelevan, että "nyt pitää päästä vähäksi aikaa pois ja tulen kohta takaisin". Isä rukoili joka ilta äidin paluuta.

Hugh antoi haastattelussa kiitosta myös isälleen, jota kutsuu "kalliokseen". Hän kehui isäänsä myös tämän antamasta miehen mallista ja siitä, kuinka hän on esimerkillään antanut Hughille hyvät eväät olla kunnon aviomies ja isä kahdelle lapselleen.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja