Näyttelijä Hugh Jackman ja vaimo Deborra-Lee eroavat 27 avioliittovuoden jälkeen

Näyttelijä Hugh Jackman ja hänen vaimonsa Deborra-Lee Jackman ovat päätyneet eroon.

Näyttelijä Hugh Jackman ja hänen vaimonsa Deborra-Lee Jackman ovat päätyneet yhteisymmärryksessä avioeroon. He olivat naimisissa 27 vuotta.

He kertovat lausunnossaan Peoplelle, että heitä on siunattu, kun he ovat saaneet olla kolme vuosikymmentä aviomiehenä ja vaimona upeassa ja rakastavassa avioliitossa. 

– Matkamme on nyt muuttumassa ja olemme päättäneet erota jatkaaksemme yksilöllistä kasvuamme. Perheemme on ollut ja tulee aina olemaan tärkein prioriteettimme. Suhtaudumme tähän seuraavaan jaksoon kiitollisuudella, rakkaudella ja ystävällisyydellä. Arvostamme suuresti ymmärrystänne yksityisyytemme kunnioittamisen suhteen, kun perheemme kulkee tätä muutosta läpi meidän kaikkien elämässä, lausunnossa sanotaan.

Lausunnon mukaan se on ainut, jonka ex-pariskunta tulee aiheesta antamaan.

Tavattuaan vuonna 1995 australialaisen tv-sarjan Corellin kuvauksissa Hugh ja Deborra-Lee rakastuivat toisiinsa kovaa ja nopeasti. He menivät naimisiin alle vuotta myöhemmin 11. huhtikuuta 1996.

27-vuotishääpäivänä vuoden 2023 huhtikuussa Hugh julkaisi Instagramissa rakkaudentäyteisen julkaisun. 

– Rakastan sinua niin paljon. Yhdessä olemme luoneet kauniin perheen. Ja elämän. Sinun naurusi, henkesi, anteliaisuutesi, huumorisi, röyhkeytesi, rohkeutesi ja uskollisuutesi ovat minulle uskomaton lahja, Hugh kirjoitti tuolloin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Heidän viimeisin yhteinen esiintymisensä punaisella matolla oli Met-gaalassa 1. toukokuuta, ja heinäkuussa he osallistuivat miesten finaaliin Wimbledonissa.

Jackmaneilla on kaksi lasta: Oscar, 23, ja Ava, 18. 

Lähde: People

 

 

Lue myös:

    Uusimmat